COMISIA DE DISCIPLINĂ

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 02.04.2015, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1.  CSO VIITORUL LITENI – AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS, L4 JUNIORI din 08.03.2015, neprezentarea echipei AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS din motive obiective (mijlocul de transport cu care se deplasau jucătorii a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Horodnicu de Jos, ora 9:00).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CSO VIITORUL LITENI cf. art. 79.1.c. coroborat cu art. 43.4.c din RD AJF 2014.

2.  CSO VIITORUL LITENI – AS SILVA UDEȘTI, L4 SENIORI, disputat la data de 22.03.2015, arbitru VOICU EMIL, Bacău, observator ANTONIU DUMITRU.

Acest joc a fost luat în discuție în ședința precedentă (26.03.2015) fiind suspendat jucătorul BUZIUC ANDREI de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă.

Comisia constată că jucătorul BUZIUC ANDREI VLAD a fost jucător de rezervă care nu a fost folosit la acest joc iar fratele său BUZIUC EMANUEL cu numărul 8 pe tricou a fost eliminat de arbitrul jocului în minutul 90+3. La sfârșitul jocului, arbitrul a oprit din greșeală carnetul de legitimare al jucătorului BUZIUC ANDREI VLAD.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUZIUC EMANUEL de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.5 din RD AJF 2014; – anulează suspendarea și penalitatea jucătorului BUZIUC ANDREI VLAD.

3. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – CSO VIITORUL LITENI , L4 SENIORI, disputat la data de 29.03.2015, arbitru TELEAGĂ RADU, observator ILIE ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul COJOCARU ILIE de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru injurii la adresa arbitrului după ce în prealabil a primit cartonașul galben la un fault din spate.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul COJOCARU ILIE de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.f din RD AJF 2014.

 

4. AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI – AS SILVA UDEȘTI , L4 SENIORI, disputat la data de 29.03.2015, arbitru TCACIUC IONUȚ, observator MURARIU TEODOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat de pe banca de rezerve, antrenorul echipei AS SILVA UDEȘTI, d-nul COSTAN CIPRIAN pentru proteste la deciziile arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei AS SILVA UDEȘTI, d—nul COSTAN CIPRIAN  pentru una etapă și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 54.1.a din RD AJF 2014.

5. ACS RAPID CFR 2 SUCEAVA – AS UNIREA HORODNIC DE SUS, L5 SERIA EST, disputat la data de 29.03.2015, arbitru CONȚ BOGDAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul DEREVLEAN MARCEL de la echipa AS HORODNIC DE SUS pentru injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul DEREVLEAN MARCEL de la echipa AS HORODNIC DE SUS pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.f din RD AJF 2014.

6. AS ȘTIINȚA MITOCU DRAGOMIRNEI – AS STEAUA DUMBRĂVENI, L5 SERIA EST, disputat la data de 29.03.2015, arbitru RAICU IULIAN DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: DIMA SERGIU de la echipa AS ȘTIINȚA MITOCU DRAGOMIRNEI și DASCĂLU SĂVEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru lovirea reciprocă în minutul 86.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: DIMA SERGIU de la echipa AS ȘTIINȚA MITOCU DRAGOMIRNEI și DASCALU SĂVEL de la echipa AS STEAUA DRUMBRĂVENI pentru 2 etape și 150 lei, fiecare, conform art. 63.2.5.b din RD AJF 2014.

7. AS ZIMBRUL SIRET – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, L4 SENIORI, disputat la data de 29.03.2015, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator ȘUHAN MARIUS.

Jocul a fost întrerupt în minutul 72 din cauza echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI care a refuzat să mai continue jocul.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: BEJINARIU LUCIAN VALENTIN de la echipa AS ZIMBRUL SIRET pentru cumul de avertismente;AILENEI NICOLAE de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru fault în calitate de apărător oprind o acțiune ce se putea încheia cu gol; VASILIU CĂTĂLIN de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru cumul de avertismente.

La ședință au participat următoarele persoane: FERACALO ALIN din partea echipei AS ZIMBRUL SIRET, LICHTENSTEIN EDUARD și VASILIU ION din partea echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, arbitrii asistenți VRANĂU OVIDIU, IRICIUC GEORGE și observatorul jocului, ȘUHAN MARIUS.

D-nul FERCALO ALIN a spus că jocul a fost aprig disputat și nu are nimic de comentat în legătură cu cele întâmplate din faza din minutul 72, D-nul VRANĂU OVIDIU a susținut că arbitrul a procedat corect la lovitura liberă directă de la mijlocul terenului unde echipa AS ZIMBRUL SIRET a executat rapid, scorul devenind 4-2 pentru echipa AS ZIMBRUL SIRET.

Domnii care reprezintă echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI recunosc faptul că nu au continuat jocul, regretă dar contestă doar modul de execuție al loviturii libere directe de unde s-a înscris golul de 4-2. Domnul LICHTENSTEIN EDUARD a mai afirmat că arbitrul BILOUSEAC FLORIN a mai dezavantajat echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI încă de 2 ori.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu scorul de 6-2 (scorul de pe teren din minutul 7-2) și sancționează echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu 400 lei penalitate sportivă și depunctarea echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu 3 puncte, cf. art. 79.6.a din RD AJF 2014; – suspendă jucătorul BEJINARIU LUCIAN VALENTIN pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2014; – suspendă jucătorul AILENEI NICOLAE de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.c din RD AJF 2014; – suspendă jucătorul VASILIU CĂTĂLIN IONUȚ de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2014.

Cu drept de recurs în 5 zile lucrătoare după comunicarea de pe site.

 

COMISIA DE DISIPLINĂ:

PREȘEDINTE: RADU IOAN

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

Share Button

Leave a Reply