COMISIA DE DISCIPLINĂ – 30.04.2015

PROCES VERBAL

Încheiat astăzi, 30.04.2015, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1.AS BISTRIȚA BROȘTENI – AS FORESTIERUL FRUMOSU, L5 SERIA VEST, disputat la data de 26.04.2015, arbitru CHELARU ILISEI ANDREI SILVIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BARFA MARIAN ALEXANDRU de la echipa AS BISTRIȚA BROȘTENI pentru lovirea arbitrului cu palma peste față.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BARFA MARIAN ALEXANDRU pentru 5 etape și 250 lei penalitate sportivă cf. art. 65.d din RD AJF 2014.

2.AS ZIMBRUL SIRET – AS SILVA UDEȘTI, L4 SENIORI, disputat la data de 26.04.2015, arbitru TELEAGĂ RADU, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost trimis în tribună (după gardul de protecție) delegatul echipei AS SILVA UDEȘTI, domnul CIPRIAN COSTAN pentru proteste la deciziile arbitrului privind acordarea minutelor de prelungire (minutul 90).

Comisia hotărăște: – suspendă delegatul echipei AS SILVA UDEȘTI, d-nul CIPRIAN COSTAN, pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art 54.1.a coroborat cu art. 43.4.a din RD AJF 2014.

3.AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – AS BRADUL PUTNA, L4 SENIORI, disputat la data de 26.04.2015,arbitru SRODER ROBERT, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: ROMAȘ ROBERT ALEXANDRU de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI și MARTINESCU ALEXANDRU NICOLAE de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: ROMAȘ ROBERT ALEXANDRU de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI și MARTINESCU ALEXANDRU NICOLAE de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, conform art. 63.1.g din RD AJF 2014.

4. AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ – ACS BUCOVINA II POJORÂTA (CIOCĂNEȘTI), L4 SENIORI, disputat la data de 26.04.2015, arbitru IRICIUC GEORGE, observator FILIPCIUC ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: RUSU ROMEO-DĂNUȚ de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ și ZBRANCA LUNCAN ȘTEFAN de la echipa ACS BUCOVINA II POJORÂTA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: RUSU ROMEO-DĂNUȚ de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ și ZBRANCA LUNCAN ȘTEFAN de la echipa ACS BUCOVINA II POJORÂTA, pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2014.

5. ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI – AS RECOLTA FÂNTÂNELE, L4 SENIORI, disputat la data de 26.04.2015, arbitru CORDUNEANU ANDREI GABRIEL, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj și observare s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE au primit avertismente.

După terminarea jocului, arbitrul a fost lovit cu gheata aruncată de jucătorul ILISOI ȘTEFAN de la echipa ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI în timp ce se deplasa spre cabina arbitrilor.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ILISOI ȘTEFAN de la echipa ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI pentru 5 etape și 300 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.d din RD AJF 2014.

– sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a din RD AJF 2014.

6.AS PLEȘUL RÂȘCA – AS STEAUA DUMBRĂVENI, L5 SERIA EST, disputat la data de 26.04.2015, arbitru LUNGU COSMIN.

Din raportul de arbitraj s-au constatat următoarele:

– echipa AS PLEȘU RÂȘCA l-a folosit pe jucătorul BOSTÂNGICĂ IONUȚ care era în stare de suspendare.

– a fost eliminat jucătorul FILOTE ALEXANDRU PETRONEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru cumul de avertismente.

– a fost eliminat jucătorul HERMENIUC IONEL ȘTEFAN de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru scuiparea arbitrului după ce fusese avertizat.

Comisia hotărăște: –  omologhează rezultatul cu 3-0 în favoarea echipei AS STEAUA DUMBRĂVENI și sancționează clubul AS PLEȘUL RÂȘCA cu 200 lei penalitate sportivă.

– suspendă jucătorul FILOTE ALEXANDRU PETRONEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2014.

– suspendă jucătorul HERMENIUC IONEL ȘTEFAN de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 65.c din RD AJF 2014.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: RADU IOAN

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

One Response to “COMISIA DE DISCIPLINĂ – 30.04.2015”

  1. BUNICU says:

    Comisia de disciplina a analizat corect ce sa intimplat la Risca la meciul cu Dumbravenii,Arbitrii de ce nu a sezizat ca in echipa este un jucator in stare de suspendare sau au venit la intelegere cu cei dela Dumbraveni,cred ca echipa se va retrage din campionat ca prea suntem vinati de cei dela ajf,Ce rost are sa muncim bine si cineva sa profite,noi suntem saraci nu avem bani de aruncat aiurea,se fac eforturi serioase si cind vezi rezultatul,acum avem cu 6 puncte mai putin,si amenzi de platit.Nu vreau o parere dar vreau ca sa fiti corecti,mai bun era Daicu ca presedinte era stapin,acum numai rautati.

Leave a Reply