COMISIA DE DISCIPLINĂ – 08.10.2015

PROCES VERBAL

Încheiat astăzi, 08.10.2015, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. CS GURA HUMORULUI – CSM DORNA VATRA DORNEI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 04.10.2015, arbitru TELEAGĂ RADU, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul AXINTE NICOLAE ADRIAN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru oprirea unei faze de gol în poziția de ultim apărător. De asemenea, s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa CS GURA HUMORULUI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul AXINTE NICOLAE ADRIAN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.e din RD AJF 2015.

– sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a din RD AJF 2015.

2. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 04.10.2015, arbitru MORUZ ALEXANDRU, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MOROȘAN NICOLAE de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul MOROȘAN NICOLAE de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportvă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

3.AS VIITORUL ADÂNCATA – AS UNIREA HORODNIC DE SUS, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 04.10.2015, arbitru BILIUS ANDREI, observator POROCH LIVIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BĂDILIȚĂ CONSTANTIN de la echipa AS UNIREA HORODNIC DE SUS pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BĂDILIȚĂ C-TIN de la echipa AS UNIREA HORODNIC DE SUS pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

4. AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS – AS VIITORUL VEREȘTI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 04.10.2015, arbitru NAGHI PETRU, observator MURARIU TEODOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul POPESCUL VASILE TEODOR CALISTRAT de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru cumul de avertismente. În timp ce părăsea terenul de joc, jucătorul eliminat a adresat injurii grosolane arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul POPESCUL VASILE TEODOR CALISTRAT de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru 3 etape (1+2) și 130 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g + art.55.a din RD AJF 2015.

5. AS RECOLTA FÂNTÂNELE – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 04.10.2015, arbitru LAZĂR LAURENȚIU, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la pauza jocului, d-nul BEJINARU NICU fiind om de ordine, a lovit cu piciorul în pietre, acestea lovindu-l pe arbitrul asistent A1. În memoriul adresat AJF Suceava de către președintele clubului AS RECOLTA FÂNTÂNELE, d-nul  SOFRONIEI IOAN menționează că gestul omului de ordine a fost involuntar.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu avertisment cf. art. 82.1. din RD AJF 2015.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply