COMISIA DE DISCIPLINĂ – 15.10.2015

PROCES VERBAL

Încheiat astăzi,15.10.2015, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU – AS SPORTING POIENI SOLCA, LIGA A V-A SERA VEST, disputat la data de 11.10.2015, arbitru RAICU IULIAN – DUMITRU, observator ZUBAȘ ILIE GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BUTA GEORGE de la echipa AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUTA GEORGE de la echipa AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

2. AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI – AS RELEUL MIHOVENI, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 11.10.2015, arbitru CONȚ BOGDAN, observator POROCH LIVIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI a început jocul în 9 (nouă) jucători iar în minutul 21, 3 (trei) jucători de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI din cauza condițiilor atmosferice (ninsoare) nu au mai putut continua jocul. Delegatul echipei gazdă nu a mai avut jucători la terenul de joc, astfel arbitrul jocului a fluierat sfârșitul jocului,echipa gazdă rămânând în 6 (șase) jucători.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu scorul înregistrat pe terenul de joc în momentul întreruperii jocului, respectiv 4-0 în favoarea echipei AS RELEUL MIHOVENI și sancționează clubul AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI cu 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 83.10.4.b din RD AJF 2015.

3. ACS ȘOMUZ FĂLTICENI – ACS RAPID CFR II SIRET, LIGA INTER CONTI SENIORI, disputat la data de 11.10.2015, arbitru IGNAT IONUȚ , observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: NEAGOE GEORGE de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI pentru scuiparea unui adversar și LUCHIAN LUCIAN DUMITRU de la echipa ACS RAPID CFR II SIRET pentru adresarea de injurii unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NEAGOE GEORGE de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.2.3. din RD AJF 2015.

– suspendă jucătorul LUCHIAN LUCIAN DUMITRU de la echipa ACS RAPID CFR II SIRET pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.2.2. din RD AJF 2015.

4. AS RECOLTA FÂNTÂNELE – AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 11.10.2015, arbitru SRODER ROBERT, observator CHILARIU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CHELBA ILISEI de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru injurii și cuvinte grosolane la adresa arbitrului asistent A1.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CHELBA ILISEI de la echipa AS ȘTIINȚA VICOVU DE SUS pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.a din RD AJF 2015.

5. CSM DORNA VATRA DORNEI – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 11.10.2015, arbitru CHELARU ILISEI ANDREI SILVIU, observator MURARIU TUDOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TABARCEA IULIAN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul TABARCEA IULIAN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

6. AS VOINȚA ZVORIȘTEA – AS SILVA UDEȘTI, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 11.10.2015, arbitru LUNGU COSMIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul POPA VALENTIN VASILE de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: suspendă jucătorul POPA VALENTIN VASILE de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

7. AS VIITORUL CETATEA BAIA – AS INTERNAȚIONAL SALCEA, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 11.10.2015, arbitru IRICIUC GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj  s-au constatat următoarele:

– în minutul 90, echipa AS INTERNAȚIONAL SALCEA a înscris un gol regulamentar dar înainte ca arbitrul să valideze golul, jucătorul echipei AS VIITORUL CETATEA BAIA, BISERICĂ VLĂDUȚ VASILE a venit în alergare spre arbitrul lovindu-l cu capul și cu cotul în spate provocând căderea arbitrului.

– arbitrul a vrut să elimine jucătorul vinovat și să valideze golul, moment în care un grup de jucători ai echipei gazdă s-au îndreptat către jucătorii oaspeți, înjurându-i și amenințându-i că nu vor ieși de pe terenul de joc.

– în aceste condiții, arbitrul nu a mai eliminat jucătorul și a anulat golul pentru prevenirea unor incidente grave.

Clubul AS VIITORUL CETATEA BAIA prin d-nul ZEGLEANU FLORIN, a depus un memoriu prin care recunoaște toate faptele petrecute în minutul 90, își asumă toate deciziile Comisiei de Disciplină și promite că aceste fapte nu se vor mai întâmpla în viitor.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BISERICĂ VLĂDUȚ VASILE de la echipa AS VIITORUL CETATEA BAIA până la sfârșitul campionatului 2015-2016 și 250 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.e din RD AJF 2015.

– omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS INTERNAȚIONAL SALCEA și sancționează clubul AS VIITORUL CETATEA BAIA cu 300 lei penalitate sportivă, cf. art. 14.g coroborat cu art. 83.5.b din RD AJF 2015.

8. ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI – AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, LIGA INTER CONTI SENIORI, disputat la data de 14.10.2015, arbitru SRODER ROBERT, observator ZUBAS ILIE.

Din raportul de arbitraj și cel al observatorului s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TROFIN VALENTIN MIREL de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru injurii grosolane la adresa unui adversar. După părăsirea terenului de joc în apropierea vestiarelor a adus înjurii și amenințări oficialilor echipei gazdă.

Comisia hotărăște:  – suspendă jucătorul TROFIN VALENTIN MIREL de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru 4 etape și 300 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.2.2 coroborat cu art. 65.a din RD AJF 2015.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply