COMISIA DE DISCIPLINĂ – 19.11.2015

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 19.11.2015, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS VIITORUL NEGOSTINA – CSM RARĂUL CÎMPULUNG, juniori C, disputat la data 14.11.2015, arbitru MUTRESCU RĂZVAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că în minutul 50, antrenorul echipei AS VIITORUL NEGOSTINA a fost trimis în tribună pentru că a intrat pe terenul de joc protestând la decizia arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei AS VIITORUL NEGOSTINA, d-nul CIOBANU GEORGE, pentru una etapă și 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 54.1.c din RD AJF 2015.

2. AS SILVA UDEȘTI – AS HORODNIC DE SUS, LIGA A V-A, SERIA EST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru LUNGU COSMIN, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul HALICKI ANDRE-GABRIEL de la echipa AS HORODNIC DE SUS pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul HALICKI ANDRE-GABRIEL de la echipa AS HORODNIC DE SUS pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

3. AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ – AS STEAUA DUMBRĂVENI, LIGA A V-A, SERIA EST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru GRECU ADRIAN, observator ILIE ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat ZAIȚ NICUȘOR GABRIEL de la echipa AS  STEAUA DUMBRĂVENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ZAIȚ NICUȘOR GABRIEL de la echipa AS  STEAUA DUMBRĂVENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

4. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS RAPID CFR 2 SUCEAVA, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 15.11.2015, arbitru PIȘTA ANDREI, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CIOPRAGA DUMITRU de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CIOPRAGA DUMITRU de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

5. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS RAPID CFR 2 SUCEAVA, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 15.11.2015, arbitru IRICIUC GHEORGHE, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: ALEXANDRU NARCIS – GEORGE de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și LUCHIAN LUCIAN DUMITRU de la echipa ACS RAPID CF 2 SUCEAVA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii ALEXANDRU NARCIS GEORGE de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și LUCHIAN LUCIAN DUMITRU de la echipa ACS RAPID CFR 2 SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

6. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – AS RECOLTA FÂNTÂNELE, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 15.11.2015, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator MURARIU TEODOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul GIGICĂ VIOREL DANIEL de la echipă AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GIGICĂ VIOREL DANIEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

7. CSM DORNA VATRA DORNEI – ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 15.11.2015, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NEMEȘ IONEL de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NEMEȘ IONEL de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

8. AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI – AS SIRETUL DOLHASCA, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru TELEAGĂ RADU, observator ILIE ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că din minutul 81, echipa AS SIRETUL DOLHASCA nu a mai avut jucător junior în teren (cei 2 jucători ai echipei AS SIRETUL DOLHASCA au fost înlocuiți cu 2 jucători seniori, minutul 66 și minutul 81).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI și sancționează clubul AS SIRETUL DOLHASCA cu 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 83.8.b din RD AJF 2015.

9. AS INTERNAȚIONAL SALCEA – AS BUCOVINA ȘERBĂUȚI, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru NEAMȚU CONSTANTIN, observator VEZETEU MIRCEA.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la terminarea jocului după semnarea raportului de arbitraj și înmânarea carnetelor, jucătorul echipei gazdă, CÂRNĂREASA ANDREI a aruncat cu banderola de căpitan în capul arbitrului asistent A1- CONȚ BOGDAN aducând injurii. Apoi a încercat sa loveasca arbitrii asistenți A1 și A2 fiind oprit de coechipieri, timp în care a adus injurii grosolane.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CÂRNĂREASA ANDREI de la echipa AS INTERNAȚIONAL SALCEA pentru 4 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.a din RD AJF 2015.

10. AS RELEUL MIHOVENI – AS VIITORUL ADÂNCATA, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru BLĂNARU ALEXANDRU, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BURDUJA VALI DĂNUȚ de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru oprirea unei situații clare de gol în propria suprafață de pedeapsă. La sfârșitul jocului, jucătorul CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA a venit la vestiarul arbitriilor înjurând brigada de arbitri, observatorul jocului și AJF Suceava iar delegatul echipei oaspete a refuzat să semneze raportul de arbitraj.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BURDUJA VALI DĂNUȚ de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015;

– suspendă jucătorul CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru 4 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 65.a din RD AJF 2015.

– sancționează delegatul echipei AS VIITORUL ADÂNCATA, d-nul LUPASCU AUREL cu AVERTISMENT cf. art. 13.a din RD AJF 2015.

11. AS BISTRIȚA BROȘTENI – AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI, LIGA A V-A SERIA VEST, disputat la data de 15.11.2015, arbitru SRODER ROBERT, observator CIUNTU DRAGOȘ.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PRODAN ADRIAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PRODAN ADRIAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.a din RD AJF 2015.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC MIHAI

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply