COMISIA DE DISCIPLINĂ – 10.03.2016

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi,10.03.2016, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. ACS RAPID CFR SUCEAVA – LPS SUCEAVA, juniori “C”, disputat la data de 05.03.2016, arbitru PINTILII BOGDAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TCACIUC SORIN de la echipa LPS SUCEAVA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul TCACIUC SORIN de la echipa LPS SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

2. AS VIITORUL NEGOSTINA – AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI, juniori „C”, disputat la data de 05.03.2016, arbitru SAVU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat de pe banca de rezerve, în minutul 3,antrenorul echipei AS VIITORUL NEGOSTINA, d-nul COZARIUC CRISTI pentru injurii la adresa arbitrului.  Înainte de a părăsi terenul de joc, acesta a încercat să lovească arbitrul fiind oprit de celălalt oficial al echipei apoi a continuat să înjure până la sfârșitul jocului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei AS VIITORUL NEGOSTINA,d-nul COZARIUC CRISTI pentru 4 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55c din RD AJF 2015.Datorită faptului că d-nul COZARIUC CRISTI a fost de mai multe ori în atenția Comisiei de Disciplină a AJF Suceava, pe perioada suspendării, arbitrii au obligația să nu permită acestuia accesul la vestiare (arbitri,jucători) incinta terenului de joc, pe terenul de joc, înaintea, în timpul și la sfârșitul jocului.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

Share Button

Leave a Reply