COMISIA DE DISCIPLINĂ – 17.03.2016

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 17.03.2016, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI – AS VIITORUL ADÂNCATA, L5 SERIA EST, disputat la data de 13.03.2016, arbitru BLĂNARIU FLORIN, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: COCA VASILE și CERNOVSCHI ONUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: COCA VASILE și CERNOVSCHI ONUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

2. AS SILVA UDEȘTI – AS STEAUA DUMBRĂVENI , L5 SERIA EST, disputat la data de 12.03.2016, arbitru BLĂNARIU ALEXANDRU, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS STEAUA DUMBRĂVENI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.b din RD AJF 2015.

3. LPS SUCEAVA – ACS JUNIORUL SUCEAVA 2, juniori D, disputat la data de 09.03.2016, arbitru SRODER ROBERT.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa LPS Suceava a folosit un jucător aflat în stare de suspendare (4 galbene).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS JUNIORUL SUCEAVA 2 și sancționează clubul LPS SUCEAVA cu 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 41.3.c din RD AJF 2015.

4. CS OMNIA SUCEAVA – LPS SUCEAVA, juniori C, disputat la data de 13.03.2016 , arbitru MOSTOFLEI ALEXANDRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IONIȚĂ C-TIN ȘERBAN de la echipa LPS SUCEAVA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IONIȚĂ C-TIN ȘERBAN de la echipa LPS SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1g din RD AJF 2015.

5. AS VIITORUL CETATEA BAIA – AS UNIREA HORODNIC DE SUS, L5 SERIA EST, disputat la data de 13.03.2016, arbitru LAZĂR LAURENȚIU, observator AGAFIȚA CRISTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IVAN ALEXANDRU de la echipa AS VIITORUL CETATEA BAIA pentru oprirea unei situatii clare de a marca prin jucarea mingii cu mana în interiorul suprafeței de pedeapsă în apropierea liniei porții.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IVAN ALEXANDRU de la echipa AS VIITORUL CETATEA BAIA pentru una etapă și  40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.d din RD AJF 2015.

6. AS BRADUL PUTNA – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 13.03.2016, arbitru LUNGU COSMIN, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul COROAMĂ ALEXANDRU de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul COROAMĂ ALEXANDRU de la echipa AS BRADUL PUTNA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

7. CS GURA HUMORULUI – ACS RAPID CFR II SUCEAVA, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 12.03.2016, arbitru SAVU ADRIAN, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii : NICHITEAN IOAN CRISTIAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru cumul de avertismente și POPA IULIAN MIHAI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru fault grosolan, atac din spate punând în pericol integritatea fizică a adversarului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NICHITEAN IOAN CRISTIAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

– suspendă jucătorul POPA IULIAN MIHAI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.b din RD AJF 2015.

8. CS GURA HUMORULUI – ACS RAPID CFR II SUCEAVA, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 12.03.2016, arbitru TELEAGĂ RADU ADRIAN, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TĂUTIANU CĂTĂLIN VALENTIN de la echipa ACS RAPID CFR II SUCEAVA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă  jucătorul TĂUTIANU CĂTĂLIN VALENTIN  de la echipa ACS RAPID CFR II SUCEAVA pentru  una etapă și 30 lei de penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2015.

9. AS STEJARUL CAJVANA – AS INTERNAȚIONAL SALCEA, L5 SERIA EST, disputat la data de 13.03.2016, arbitru IRICIUC GEORGE, observator FILIPCIUC ION.

Din raportul de arbitraj s-a constat că echipa AS INTERNAȚIONAL SALCEA a depus o contestație de substituire a jucătorului GURĂU ISAAC GAVRIL de la echipa AS STEJARUL CAJVANA. Constestația a fost introdusă la pauza jocului.

Din verificările efectuate și fotografia depusă la Comisia de Disciplină s-a constatat că jucătorul folosit în locul jucătorului GURĂU ISAAC GAVRIL este jucătorul GABOR GHEORGHE care este legitimat la echipa ACS BUCOVINA POJORÂTA.

Comisia admite contestația ca întemeiată.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS INTERNAȚIONAL SALCEA și sancționează clubul AS STEJARUL CAJVANA cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 83.13.b din RD AJF 2015.

– suspendă jucătorul GABOR GHEORGHE de la echipa ACS BUCOVINA POJORÂTA pentru 5 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 66.1.b din RD AJF 2015.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

MEMBRU : CONSTANTIN ADRIAN

Share Button

Leave a Reply