COMITETUL EXECUTIV – 06.05.2016

PROCES VERBAL

 

Comitetul Executiv a AJF Suceava din data de 06.05.2016 întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 41 pct.2 din Statutul AJF Suceava în prezența tuturor membrilor săi adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate hotărârile Comitetului de Urgență de la ultima ședință până în prezent.

– Aprobă cu unanimitate dezafilierea provizorie conf. art. 19, pct. 1 și art 20, lit. “a” a cluburilor AS INTERNAȚIONAL SALCEA și AS VIITORUL CETATEA BAIA conform hotărârilor Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Suceava art. 86 1.2 din Regulamentul Disciplinar. Toate rezultatele din returul ediției de campionat 2015-2016 liga a V-a seria EST se vor omologa cu scorul de 0-3. Asociațiile/acționarii membrului respectiv nu vor mai putea înscrie echipe în campionatele organizate de AJF Suceava până la achitarea obligațiilor financiare restante către AJF Suceava.

– Aprobă cu unanimitate propunerea reprezentantului ligii a V-a, conform art. 40,pct 4, lit. “a” și “j” ca echipele care termină pe locul I în serie și nu anunță cu cel puțin 15 zile înainte de barajul de promovare pentru liga a V-a că nu vor participa în liga a IV-a, să aibă o penalitate sportivă de  -15 puncte. Împuternicește Comitetul de Urgență a AJF Suceava să decidă echipele care pot participa la BARAJUL DE PROMOVARE în liga a V-a, respectiv cele care vor promova direct.

– Ia act de Hotărârea Definitivă a Judecătoriei Suceava din 21.04.2016 cu privire la modificările intervenite în Statutul AJF Suceava conform procesului verbal și hotărârea Adunării Generale AJF Suceava din 06.03.2016.

 

Comitetul Executiv:

Președinte – Anton Ciprian

Vicepreședinte – Constantin Aurel

Vicepreședinte – Crețan Ciprian

Reprezentant CJA – Gheorghe Sebastian

Reprezentant Copii și Juniori – Grosu Bogdan

Reprezentant Liga a IV-a Inter Conti – Vicol Gheorghe

Reprezentant Liga a V-a – Szekely Mihăiță

Share Button

Leave a Reply