COMISIA DE DISCIPLINĂ – 12.05.2016

PROCES VERBAL

 

Încheiat azi, 12.05.2016, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI – AS STEJARUL CAJVANA, LIGA A V-A, SERIA EST, disputat la data de 08.05.2016, arbitru NAGHI PETRU, observator VEZETEU MIRCEA.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PLEȘCA MARIUS IONUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PLEȘCA MARIUS IONUȚ de la echipa AS LOCOMOTIVA DORNEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

2. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 08.05.2016, arbitru GEOSU IONUȚ, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BEJINARU REMUS DĂNUȚ de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BEJINARU REMUS DĂNUȚ de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

3. AS VICTORIA PĂLTINOASA – AS SPORTING POIENI SOLCA, LIGA A V-A, SERIA VEST, disputat la data de 08.05.2016, arbitru CONȚ BOGDAN, observator MURARIU TEODOR.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că delegatul echipei AS VICTORIA PĂLTINOASA, d-nul GHERASIM GHEORGHE, a fost eliminat de pe banca de rezerve pentru injurii și prinderea de gât a arbitrului asistent A1.

Comisia hotărăște: – suspendă delegatul echipei AS VICTORIA PĂLTINOASA, d-nul GHERASIM GHEORGHE pentru una lună de zile (13.05.2016 – 12.06.2016) și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.b din RD AJF 2016.

4. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – CSM DORNA VATRA DORNEI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 08.05.2016, arbitru PINTILII BOGDAN, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CIOTU MARIAN DUMITRU de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru comportare violentă (strângere de gât a unui adversar, bruscându-l și împingându-l în mod repetat).

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CIOATĂ MARIAN DUMITRU de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.a și b din RD AJF 2016.

5. CS GURA HUMORULUI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 07.05.2016, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat de pe banca de rezerve antrenorul echipei CS GURA HUMORULUI, d-nul MOLOCE ROBERT, pentru proteste și injurii la adresa brigăzii de arbitri. La sfârșitul jocului, d-nul MOLOCE ROBERT și-a cerut scuze.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei CS GURA HUMORULUI, d-nul MOLOCE ROBERT, pentru una etapă și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.a din RD AJF 2016.

6. AS VIITORUL ADÂNCATA – AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ, LIGA A V-A, SERIA EST, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator LICHTENSTEIN EDUARD.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: CORA CRISTIAN ALEX de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA și MATEI RĂZVAN CRISTIAN de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ pentru cumul de avertismente. De asemenea, a fost eliminat de pe banca de rezerve, antrenorul echipei AS VIITORUL ADÂNCATA, d-nul DONISĂ CĂTĂLIN pentru proteste și injurii la adresa brigăzii de arbitri.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CORA CRISTIAN ALEX de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

– suspendă jucătorul MATEI RĂZVAN CRISTIAN de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

– suspendă antrenorul echipei AS VIITORUL ADÂNCATA, d-nul DONISĂ CĂTĂLIN, pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.c din RD AJF 2016.

7. AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI – AS FORESTIERUL FRUMOSU, LIGA A V-A SERIA VEST, arbitru MORUZ ALEXANDRU, disputat la data de 08.05.2016, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS FORESTIERUL FRUMOSU a depus o contestație la sfârșitul jocului pentru substituirea jucătorului PRODAN ADRIAN MARIAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENILOR. Arbitrul jocului a fost fotografiat cu jucătorul contestat.

Comisia a constatat că în locul jucătorului contestat a jucat PRODAN MIHAI CĂTĂLIN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI.

Comisia hotărăște: – admite contestația introdusă de echipa AS FORESTIERUL FRUMOSU, omologhează rezultatul cu 3-0 în favoarea echipei AS FORESTIERUL FRUMOSU și sancționează clubul AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENILOR cu 300 lei penalitate sportivă cf. art. 66.1.b.

– suspendă jucătorul PRODAN MIHAI CĂTĂLIN de la echipa CSM DORNA VATRA DORNEI pentru 5 etape cf. art. 66.1.b din RD AJF 2016.

8. LPS CSS SUCEAVA – ACS RAPID CFR SUCEAVA, JUNIORI C, disputat la data de 11.05.2016, arbitru BLANARIU ALEX.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul VRÎNCEANU IULIAN LEONARD de la echipa ACS RAPID CFR SUCEAVA pentru lovirea cu capul în arcada unui jucător în disputa pentru minge.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul VRÎNCEANU IULIAN LEONARD de la echipa ACS RAPID CFR SUCEAVA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2016.

9. ACS RAPID CFR II SUCEAVA(SIRET) – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 08.05.2016.

Clubul ACS RAPID CFR II SUCEAVA (SIRET) nu a adus filmarea pentru jocul respectiv la secretariatul AJF.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul ACS RAPID CFR II SUCEAVA cu 300 lei penalitate sportivă, cf. art. 61.b din RD AJF 2016.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply