COMISIA DE DISCIPLINĂ – 26.05.2016

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 26.05.2016, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discutat următoarele jocuri:

1. AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU – AS FAGGA PÂRTEȘTII DE JOS, LIGA A V-A, SERIA VEST, disputat la data de 22.05.2016, arbitru LUNGU COSMIN, observator ANDRIOȚCHI MUGUREL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul STRUGARU MIHAI de la echipa AS FAGGA PÂRTEȘTII DE JOS pentru injurii adresate arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul STRUGARU MIHAI de la echipa AS FAGGA PÂRTEȘTII DE JOS pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 65.a din RD AJF 2016.

2. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS BUCOVINA 2 RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 22.05.2016, arbitru SAVU ADRIAN, observator RADĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BUTNARIU CONSTANTIN CRISTINEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru ținerea unui adversar care era într-o situație clară de a marca. La pauza jocului, jucătorul eliminat a adus injurii grave arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUTNARIU CONSTANTIN CRISTINEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru 3 (1+2) etape și 240 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.e coroborat cu art. 65.a din RD AJF 2016.

3. AS STEAUA DUMBRĂVENI – AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ, LIGA A V-A, SERIA EST, disputat la data de 22.05.2016, arbitru BLĂNARIU FLORIN, observator ARMEANCA ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: RĂDĂUCEANU MARIAN GABRIEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru lovirea unui adversar cu palma, ușor peste față și jucătorul MATEI RĂZVAN CRISTIAN de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ pentru cumul de avertismente. De asemenea, la jocul mai sus menționat au fost deficiențe în organizarea jocului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul RĂDĂUCEANU MARIAN GABRIEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2016.

– suspendă jucătorul MATEI RĂZVAN CRISTIAN de la echipa AS AVÂNTUL VOLOVĂȚ pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

– sancționează clubul AS STEAUA DUMBRĂVENI cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 82 din RD AJF 2016.

4.  ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 22.05.2016, arbitru BUJOREAN ILIE, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BAGHIU DANIEL de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BAGHIU DANIEL de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply