COMISIA DE DISCPLINĂ – 11.05.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi,11.05.2017, în ședința Comisiei de Discplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS VOINȚA HÂRTOP – CS SPORTING BUNEȘTI, LIGA A V-A,SERIA I, disputat la data de 07.05.2017, arbitru CEBOTARU DUMITRU, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul AILINCĂI IOAN de la CS SPORTING BUNEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul AILINCĂI IOAN de la echipa CS SPORTING BUNEȘTI pentur una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2. AS RELEUL MIHOVENI – AS CFR MOARA, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 07.05.2017, arbitru BOSTAN DANIEL, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NAHARNEAC ADRIAN de la echipa AS CFR MOARA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NAHARNEAC ADRIAN de la echipa AS CFR MOARA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

3. AS VIITORUL HORODNIC DE SUS – AS ACADEMICA GĂLĂNEȘTI, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 07.05.2017, arbitru PINTILII BOGDAN, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NICULCEA DUMITRU de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NICULCEA DUMITRU de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

4. ACS FORESTA II SUCEAVA ( SIRET) – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, LIGA A IV-A INTER CONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 07.04.2017, arbitru GRECU ADRIAN, observator ANTONIU DUMITRU.  

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MANDIUC SIMON ALEXANDRU de la echipa ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) pentru atac violent asupra unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul MANDIUC SIMON ALEXNADRU de la echipa ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.a + 63.2.4.a din RD AJF 2017.

5. AS RECOLTA FÂNTÂNELE – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA A IV-A INTER CONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 07.05.2017, arbitru MOȘTOFLEI ALEX, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul HUȚUPAȘ IONEL de la echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE pentru strângerea unui adversar în mod violent.

Comisia hotărăște: –  suspendă jucătorul HUȚUPAȘ IONEL de la echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.a + 63.2.4.a din RD AJF 2017.

6. AS STEAUA DUMBRĂVENI – AS VIITORUL VEREȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 07.05.2017, observator CHELARIU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că antrenorul echipei AS STEAUA DUMBRĂVENI, d-nul MIHAI VASILE, a adus jigniri la adresa brigăzii de arbitri.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei AS STEAUA DUMBRĂVENI, d-nul MIHAI VASILE, pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

7. AS VIITORUL NEGOSTINA – AS VOINȚA ZVORIȘTEA , LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 07.05.2017, arbitru BLANARIU FLORIN, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la sfârșitul jocului, la vestiar a revenit președintele clubului AS VIITORUL NEGOSTINA, d-nul COZARIUC CRISTI, a adus înjurii arbitrului și observatorul jocului.

La comisie s-au prezentat arbitrul și observatorul jocului cât și d-nul FRASENIUC JAERZINIO, antrenorul principal al echipei AS VIITORUL NEGOSTINA.

D-nul FRASENIUC JAERZINIO recunoaște că s-a adus injurii dar persoana vinovată este portarul de rezervă DĂSCĂLIUC SORIN al echipei AS VIITORUL NEGOSTINA.

Comisia constată că într-adevăr nu a fost președintele clubului, d-nul COZARIUC CRISTI, arbitrul necunoscându-l pe portarul de rezervă al echipei AS VIITORUL NEGOSTINA.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul DĂSCĂLIUC SORIN de la echipa AS VIITORUL NEGOSTINA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply