COMISIA DE DISCIPLINĂ – 18.05.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 18.05.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. ACS JUNIORUL 1 SUCEAVA – AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, UNDER 13, disputat la data 13.05.2017, arbitru MOȘTOFLEI ALEX și LUPAȘCU ȘTEFAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat delegatul echipei AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, d-nul TIRON COSTICĂ, pentru injurii și amenințări la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă delegatul echipei AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, d-nul TIRON COSTICĂ pentru 4 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55.c din RD AJF 2017.

2. ACS JUNIORUL SUCEAVA – LPS SUCEAVA, UNDER 15, disputat la data de 13.05.0217, arbitru MARANDUCA ROBERT.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NISTOR MIHAI ALEXANDRU de la echipa LPS SUCEAVA pentru lovirea intenționată a adversarului cu genunchiul nefiind în disputa mingii.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NISTOR MIIHAI ALEXANDRU de la echipa LPS SUCEAVA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

3. AS BRADUL VAMA – AS AVÂNTUL FRASIN, LIGA A V-A, SERIA A III-A, disputat la data de 14.05.2017, arbitru NAGHI PETRU, observator TACU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS BRADUL VAMA  a folosit un jucător în stare de suspendare (CHERARIU DOREL ANDREI).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS AVÂNTUL FRASIN și sancționează clubul AS BRADUL VAMA cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 41.3.6 din RD AJF 2017.

4. AS CFR MOARA – AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 14.05.2017, arbitru NEAMȚU CONSTANTIN, observator CHILARIU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS CFR MOARA a folosit un jucător în stare de suspendare (IGNAT SILVIU).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU și sancționează clubul AS CFR MOARA cu 200 lei penalitatea sportivă cf. art. 41.3.b din RD AJF 2017.

5. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – CS GURA HUMORULUI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI, disputat la data de 14.05.2017, arbitru MOSTOFLEI ALEX, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa CS GURA HUMORULUI a folosit un jucător în stare de suspendare (LATEȘ TUDOR). De asemenea, 5 (cinci) jucători ai echipei CS GURA HUMORULUI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 41.3.c din RD AJF 2017.

– sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.c din RD AJF 2017.

6. ACS JUNIOR CÎMPULUNG MOLDOVESC – CS OMNIA SUCEAVA, UNDER 15, disputat la data de 13.05.2017, arbitru BLANARIU ALEX.  

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ROTUNDU RADU SEBASTIAN de la echipa ACS JUNIOR CÎMPULUNG MOLDOVENESC pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ROTUNDU RADU SEBASTIAN de la echipa ACS JUNIOR CÎMPULUNG MOLDOVENESC pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

7. ACS FORESTIERUL FALCĂU BRODINA – AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI, LIGA A V-A, SERIA A III-A, arbitru TELEAGĂ RADU, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul DIAC RĂZVAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru atac grosolan asupra unui adversar, fără intenție.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul DIAC RĂZVAN de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI, pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD AJF 2017.

8. AS VIITORUL VEREȘTI – AS RELEUL MIHOVENI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 14.05.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: AILIESEI BOGDAN IONUȚ de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru încercarea și lovirea cu piciorul în burtă și înjurii aduse arbitrului după primirea unui avertisment și BRAN ANDREI NICOLAE de la echipa AS RELEUL MIHOVENI pentru injurii aduse arbitrului după primirea unui avertisment.

După ce a fost eliminat în minutul 68, jucătorul AILIESEI BOGDAN IONUȚ, a mers la stația de amplificare a stadionului (boxa) după marcarea celui de-al doilea gol de către echipa sa (2-0) și a strigat cuvinte jignitoare la adresa arbitrului.

La comisie s-au prezentat : arbitrul jocului CONȚ BOGDAN și jucătorul AILIESEI BOGDAN IONUȚ de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI.  Arbitrul jocului a confirmat cele scrise în raportul de joc iar jucătorul vinovat recunoaște dar nu crede că l-a lovit pe arbitrul jocului cu toate că asta a dorit.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul AILIESEI BOGDAN IONUȚ de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI pentru 6 (șase) etape și 2000 lei penalitate sportivă cf. art. 65 + 50.1 din RD AJF 2017.

 – suspendă jucătorul BRAN ANDREI NICOLAE de la echipa AS RELEUL MIHOVENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

COMISIA DE DISICPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply