COMISIA DE DISCIPLINĂ – 25.05.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi,25.05.2017,în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS RELEUL MIHOVENI – AS VIITORUL STROIEȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 21.05.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CRAINICIUC PETRICĂ GABRIEL de la echipa AS VIITORUL STROIEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CRAINICIUC PETRICĂ GABRIEL de la echipa AS VIITORUL STROIEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2. ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) – CSO VIITORUL LITENI, LIGA A IV-A INTER CONTI,SENIORI, disputat la data de 21.05.2017, arbitru IGNAT IONUȚ, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NEAMȚU ALIN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NEAMȚU ALIN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

3. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – AS STEJARUL CAJVANA,LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 21.05.2017, arbitru PIȘTA ANDREI, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5(cinci) jucători ai echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.c din RD AJF 2017.

4. AS SILVA UDEȘTI – AS SIRETUL DOLHASCA, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 21.05.2017, arbitru SAVU ADRIAN, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BERNARD IONEL de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru fault grosolan asupra unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BERNARD IONEL de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

5. AS BISTRIȚA BROȘTENI – AS BRADUL VAMA, LIGA A V-A, SERIA A III-A, 21.05.2017, arbitru COJOCARIU DORU, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS BRADUL VAMA nu s-a prezentat la joc.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS BISTRIȚA BROȘTENI și sancționează clubul AS BRADUL VAMA cu 250 lei penalitate sportivă și rambursarea sumei de 300 lei clubului AS BISTRIȚA BROȘTENI (cheltuieli organizator + barem arbitraj) cf. art. 79.1.b din RD AJF 2017.

6. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS FORESTIERUL FRUMOSU, LIGA A IV-A, INTER CONTI, SENIORI, 21.05.2017, arbitru TELEAGU RADU, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa ACS FORESTIERUL FRUMOSU nu s-a prezentat la joc.

La secretariatul AJF președintele clubului ACS FORESTIERUL FRUMOSU a depus acte justificative privind neprezentarea la joc.

Comisia hotărăște: – reprogramează jocul dintre AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI și ACS FORESTIERUL FRUMOSU pentru data de 01.06.2017, orele 17:00 cu aceeași brigadă de arbitrii și observator, cf. art. 79.7 din RD AJF 2017.

7. AS VIITORUL HORODNIC DE SUS – AS VIITORUL ARBORE, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 21.05.2017, arbitru BLANARIU FLORIN, observator HOPULELE GEORGEL.

Din raportul de arbitraj și observare s-au constatat următoarele:

– jucătorul TIRON COSTICĂ de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS a fost trecut pe raportul de arbitraj ca jucător de rezervă, nefiind folosit, fiind în stare de suspendare.

– în minutul 75, jucătorul DINU MARIAN de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, după ce a primit avertisment, împreună cu 2-3 jucători au mers la arbitrul asistent A2 amenințându-l.

– după fluierul de final, jucătorul BĂDELIȚĂ FLORIN de la echipa AS HORODNIC DE SUS a mers la un jucător de la echipa oaspete călcându-l cu gheata.

La comisie s-au prezentat și brigada de arbitri și următorii domni de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS: URSACHI DORIN – ANTRENOR, TIRON COSTICĂ – JUCĂTOR, BĂDELIȚĂ FLORIN – JUCĂTOR, DINU MARIAN – JUCĂTOR.

Arbitrul jocului confirmă cele scrise în raportul de joc și arbitrul asistent A2 confirmă cele întâmplate în minutul 75. Domnii de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, nu recunosc cele relatate în raport și domnul TIRON COSTICĂ afirmă că arbitrul jocului trebuia să ia măsurile disciplinare necesare în timpul jocului spunând totodată că arbitrul BLANARIU FLORIN este arogant.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS VIITORUL HORODNIC DE SUS cu 40 lei penalitate sportivă cf. art. 41.4.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul DINU MARIAN de la echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art 55.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul BĂDELIȚA FLORIN de la echipa AS HORODNIC DE SUS pentru 2 etape și 150 penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

– trimite la Comisia de Discplină a Arbitrilor din cadrul AJF Suceava pe arbitrul BLĂNARIU FLORIN și observatorul jocului HOPULELE GEORGEL.

8. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, CUPA ROMÂNIEI, disputat la data de 17.05.2017, arbitru SRODER ROBERT, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la sfârșitul jocului două persoane necunoscute au intrat în vestiarul arbitrilor aducând injurii întregii brigăzii de arbitri.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 82.1 din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply