COMISIA DE DISCIPLINĂ – 31.05.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi,31.05.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. ACS FORESTIERUL FRUMOSU – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA A IV-A INTER CONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 28.05.2017, arbitru GRECU ADRIAN, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: FÎRCAL ȘTEFAN ANDREI de la echipa ACS FORESTIERUL FRUMOSU pentru înjurii adresate adversarului și MOROȘAN IONUȚ de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru reacție la înjuriile aduse la adversar, lovindu-l.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul FÎRCAL ȘTEFAN ANDREI de la echipa ACS FORESTIERUL FRUMOSU pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă cf.art. 63.1.f din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul MOROȘAN IONUȚ de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

2. AS BRADUL VAMA – AS FORESTA MOLDOVIȚA, LIGA A V-A, SERIA A III-A, disputat la data de 28.05.2017, arbitru GRECU ADRIAN, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS FORESTA MOLDOVIȚA s-a prezentat în 7 (șapte) jucători iar în minutul 32, echipa în cauză a rămas în 6(șase) jucători datorită faptului că un jucător s-a accidentat și nu a mai putut continua. Delegatul echipei AS FORESTA MOLDOVIȚA a predat arbitrului jocului un memoriu privind motivarea participării cu numai 7 jucători.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu rezultatul de pe terenul de joc în momentul întreruperii, 5-1 în favoarea echipei AS BRADUL VAMA și sancționează clubul AS FORESTA MOLDOVIȚA cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 83.10.4.b din RD AJF 2017.

3. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – AS RECOLTA FÂNTÂNELE, LIGA A IV-A, JUNIORI A1, disputat la data de 28.05.2017, arbitru LAZĂR LAURENȚIU, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE a folosit un jucător în stare de suspendare (FIERARIU MARIAN).

Comisia hotărăște: –  omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 41.3.c din RD AJF 2017.

4. AS SIRETUL DOLHASCA – AS STEAUA DUMBRĂVENI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 28.05.2017, arbitru NAGHI PETRU , observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5(cinci) jucători de la echipa AS SIRETUL DOLHASCA au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS SIRETUL DOLHASCA cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.b. din RD AJF 2017.

5. AS VIITORUL STROIEȘTI – AS VIITORUL VEREȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 28.05.2017, arbitru SRODER ROBERT, observator MIHĂILĂ DANIEL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa AS VIITORUL VEREȘTI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS VIITORUL VEREȘTI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.b. din RD AJF 2017.

6. CS SPORTING BUNEȘTI – AS RELEUL MIHOVENI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 28.05.2017, arbitru GEOSU IONUȚ, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că un grup de spectatori după fluierul final s-au repezit spre brigada de arbitri aducând înjurii și amenințări. Oamenii de ordine cât și antrenorul echipei gazdă, domnul Munteanu Cristian au aplanat conflictul, înlăturând spectatorii.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul CS SPORTING BUNEȘTI cu 100 lei penalitate sportivă, cf. art 82.1 din RD AJF 2017.

7. ACS ȘOMZUL FĂLTICENI – AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, LIGA A IV-A INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 26.05.2017, arbitru SRODER ROBERT, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI nu s-a prezentat la terenul de joc pentru reluarea reprizei secunde. De asemenea, au fost eliminați jucătorii: MARTIN ROBERT de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI și BIGU RĂZVAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 4-0 (scorul de la pauza jocului) în favoarea echipei ACS ȘOMUZ FĂLTICENI și sancționează clubul AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cu 400 lei penalitate sportivă și totodată depunctarea cu 3 (trei) puncte a echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cf art. 79.6 din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul MARTIN ROBERT de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul BIGU RĂZVAN FLORIN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

8. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET), LIGA A IV-A INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 28.05.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat de pe banca de rezerve, jucătorul BUTNARIU CONSTANTIN CRISTINEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru injurii și amenințări la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUTNARIU CONSTANTIN CRISTINEL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf.art. 55.a din RD AJF 2017.

9. AS STEJARUL CAJVANA – CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI, LIGA A IV-A INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 28.05.2017, arbitru IGNAT IONUȚ, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul GURĂU GRIGORE ELISEI de echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru cumul de avertismente. După terminarea jocului în drumul spre vestiare (aproape de tribună), un spectator s-a apropiat de arbitrul asistent A2 pe care l-a strâns de gât încercând să-l lovească. Politistul prezent la teren a intervenit și l-a oprit.

Comisia hotărăște: – suspendă terenul din localitatea Cajvana pentru una etapă și sancționează clubul AS STEJARUL CAJVANA cu 400 lei penalitate sportivă cf. art. 83.7 din RD AJF 2017.

10. AS VOINȚA ZVORIȘTEA – AS VIITORUL ADÂNCATA, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 28.05.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator VEZETEU MIRCEA.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CORNEA COSMIN pentru cumul de avertismente. În minutul 85 după primirea celui de-al doilea avertisment, jucătorul în cauză a smuls cartonașul galben din mână, strângându-l în pumn apoi după ce a fost eliminat a continuat cu injurii și amenințări. Totodată a șutat în minge încercând să-l lovească pe arbitrul asistent A1.

La comisie s-a prezentat antrenorul echipei AS VIITORUL ADÂNCATA, domnul DONISĂ CĂTĂLIN, care a fost nemulțumit de prestația arbitrului jocului iar în privința jucătorului eliminat recunoaște că așa s-au întâmplat cum au fost relatate în raportul de arbitraj.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CORNEA COSMIN pentru 6 (5+1) etape și 530 (500+30) lei penalitate sportivă cf. art. 65.b. din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply