COMISIA DE DISCPLINĂ – 09.06.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 09.06.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. CS GURA HUMORULUI – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA A IV-A INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 03.06.2017, arbitru OSTAFICIUC ADRIAN, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TELEAGĂ VASILE de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul TELEAGĂ VASILE de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2. CS GURA HUMORULUI – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA A IV-A INTER CONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 03.06.2017, arbitru PIȘTA ANDREI, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa CS GURA HUMORULUI a folosit un jucător în stare de suspendare.

Comisia hotărăște: omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI și sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 41.3.c din RD AJF 2017.

3. AS VIITORUL ADÂNCATA – AS SPORTING POIENI SOLCA, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 04.06.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că jocul a fost întrerupt în minutul 58 întrucât echipa oaspete a rămas în 6 (șase) jucători, doi jucători accidentându-se de la echipa AS SPORTING POIENI SOLCA. Echipa oaspete s-a prezentat la terenul de joc cu 8 (opt) jucători.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu rezultatul de pe teren în momentul întreruperii, respectiv 7-1 în favoarea echipei AS VIITORUL ADÂNCATA și sancționează clubul AS SPORTING POIENI SOLCA cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 83.10.4.b din RD AJF 2017.

4. AS STEAUA DUMBRĂVENI – AS CFR MOARA, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 04.06.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați 3 (trei) jucători de la echipa AS CFR MOARA, astfel: PASCARIU MARIUS-CONSTANTIN pentru injurii la adresa arbitrului, NAHARNEAC ADRIAN pentru injurii vehemente la adresa arbitrului asistent A2 și BOTUȘAN ANDREI CRISTIAN pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PASCARIU MARIUS CONSTANTIN de la echipa AS CFR MOARA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul NAHARNEAC ADRIAN de la echipa AS CFR MOARA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul BOTUȘAN ANDREI CRISTIAN de la echipa AS CFR MOARA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– sancționează clubul AS CFR MOARA cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 78.b.b din RD AJF 2017.

5. AS SILVA UDEȘTI – AS RELEUL MIHOVENI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 04.06.2017, arbitru VRANĂU OVIDIU, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat de pe banca de rezerve, jucătorul NICHITEAN CĂTĂLIN de la echipa AS RELEUL MIHOVENI pentru injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NICHITEAN CĂTĂLIN de la echipa AS RELEUL MIHOVENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55b și art. 19.6 din RD AJF 2017.

6. AS AVÂNTUL FRASIN – AS FORESTA MOLDOVIȚA 1947, LIGA A V-A, SERIA A III-A, 04.06.2017, arbitru LAZĂR LAURENȚIU, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS FORESTA MOLDOVIȚA nu s-a prezentat la joc.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS AVÂNTUL FRASIN și sancționează clubul AS FORESTA MOLDOVIȚA 1947 cu 250 lei penalitate sportivă cf. art. 79.1.b din RD AJF 2017.

– obligă clubul AS FORESTA MOLDOVIȚA 1947 să ramburseze clubului AS AVÂNTUL FRASIN suma de 300 lei reprezentând cheltuielile de organizare și baremuri de joc cf. art. 79.7 din RD AJF 2017.

7. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, LIGA A IV-A INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 04.06.2017, arbitru TELEAGĂ RADU, observator CHILARIU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PAVĂL CIPRIAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru cumul de avertismente. De asemenea, echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI a depus la sfârșitul jocului o contestație privind subtituirea a doi jucători (AVĂSILOAIE ȘTEFAN și NEDELCU DORU COSTEL) de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI.

La ședință s-au prezentat: delegatul echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, d-nul IORDACHE NARCIS, delegatul echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, d-nul LEFTER COSTEL și arbitrul asistent A2, d-nul MOȘTOFLEI ALEX. Comisia constată că numai jucătorul AVĂSILOAIE ȘTEFAN și-a trecut datele în raportul de arbitraj și s-a fotografiat cu arbitrul jocului. Delegatul echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, d-nul LEFTER COSTEL a afirmat că celalalt jucător contestat (NEDELCU DORU COSTEL) era grăbit să plece la Iași să prindă avionul spre Italia și de aceea nu și-a trecut datele în raport și nu s-a fotografiat cu arbitrii jocului.

Comisia hotărăște: – admite contestația depusă de către echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI.

– sancționează clubul AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cu 200 lei penalitate sportivă și scăderea cu 3 puncte a echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cf. art. 83.13.a coroborat cu art. 26 alin 4 din ROAF 2017.

– suspendă jucătorul PAVĂL CIPRIAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017 cu drept de recurs în 5 (cinci ) zile de la afișarea pe site-ul AJF Suceava.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply