COMISIA DE DISCIPLINĂ – 14.09.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 14.09.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1.AS FORESTIERUL FALCĂU BRODINA – AS BRADUL VAMA, CR, 08.09.2017, arbitru SAVU ADRIAN.

Echipa AS FORESTIERUL FALCĂU BRODINA nu s-a prezentat la terenul de joc.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS BRADUL VAMA și sacționează clubul AS FORESTIERUL FALCĂU BRODINA cu 250 lei penalitate sportivă, cf. art. 79.1.b din RD AJF 2017.

2.AS SILVA UDEȘTI – AS VIITORUL ADÂNCATA , Liga a V-a, seria I, disputat la data de 10.09.2017, arbitru PRODAN ADRIAN, observator CHELARIU ION.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS VIITORUL ADÂNCATA cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.b din RD AJF 2017.

3.AS RECOLTA FÂNTÂNELE – CS ZIMBRU SIRET, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, 10.09.2017, ARBITRU BLĂNARIU ALEX, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE după pauza dintre reprize nu s-a prezentat la terenul de joc pentru repriza a II-a. Arbitrul jocului a arătat 3 minute după care a fluierat sfârșitul jocului.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CS ZIMBRU SIRET și sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu 400 lei penalitate sportivă și totodată, scăderea cu 3 puncte din clasament pentru echipa vinovată, respectiv, AS RECOLTA FÂNTÂNELE, cf. art. 79.6.a din RD AJF 2017.

4.AS RELEUL MIHOVENI – AS STEAUA DUMBRĂVENI, LIGA A V-A, 10.09.2017, arbitru HAZI VLĂDUȚ, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj cât și cel al observatorului s-a constat că jocul a fost întrerupt în minutul 43 deoarece antrenorul echipei AS STEAUA DUMBRĂVENI și-a retras echipe de pe terenul de joc motivând maniera de arbitraj. Arbitrul jocului a arătat 3 minute, timp în care echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI nu a revenit pe terenul de joc, astfel arbitrul a fluierat sfârșitul jocului. A fost eliminat jucătorul FILOTE ALEXANDRU PETRONEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI în minutul 43 pentru înjurii și amenințări la adresa arbitrului. De asemenea și jucătorul de rezervă PASCARIU FLORIN de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI a adus înjurii și amenințări arbitrului jocului după care a fugit de pe terenul de joc, fapt pentru care arbitrul nu a putut să-l elimine (să- arate cartonașul roșu).

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS RELEUL MIHOVENI și sancționează clubul AS STEAUA DUMBRĂVENI cu 300 lei penalitate sportivă și totodată, scăderea cu 3 puncte din clasament pentru echipa vinovată, respectiv, AS STEAUA DUMBRĂVENI, cf. art. 79.6.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul FILOTE ALEXANDRU PETRONEL de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul PASCARIU FLORIN de la echipa AS STEAUA DUMBRĂVENI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

– trimite pe arbitrul jocului,HAZI VLĂDUȚ, la Comisia de Disciplină a Arbitrilor din cadrul AJF Suceava pentru completarea incompletă a raportului de joc.

5.ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 10.09.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul de rezervă GABOR IOAN ADRIAN de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru injurii (proteste) la arbitrul asistent A2.

La comisie s-au prezentat d-nul VASILIU CĂTĂLIN, jucător la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI și d-nul GOGU IULIAN, delegatul echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru a contesta eliminarea jucătorului GABOR IOAN ADRIAN.

După vizionarea cd-ului de către comisie s-a constatat că un oficial al echipei gazdă a solicitat să se aplice lui sancțiunea susținând că el a adus injurii.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GABOR IOAN ADRIAN de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI  pentru una etapă și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 54.1.a din RD AJF 2017.

6.AS STEJARUL CAJVANA – ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 06.09.2017, arbitru PLANTOS GEORGE, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că d-nul PUIU PETRICĂ, oficial al echipei AS STEJARUL CAJVANA la sfârșitul jocului a intrat în cabina arbitrilor și a adus injurii la adresa arbitrilor.

Comisia hotărăște: – suspendă pe d-nul PUIU PETRICĂ, oficial al echipei AS STEJARUL CAJVANA, pentru 4 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55.c din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply