COMISIA DE DISCIPLINĂ – 12.10.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 12.10.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. FC POJORÂTA – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, CR, disputat la data de 04.10.2017, arbitru MOTRIUC FLORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NECULCEA DUMITRU de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NECULCEA DUMITRU de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2.CSO SIRETUL DOLHASCA – AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, CR, disputat la data de 05.10.2017, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ.

Din raportul de joc s-a constatat că echipa CSO SIRETUL DOLHASCA a efectuat 5 (cinci) schimbări de jucători.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS MOLDOVA DRĂGUȘENI și sancționează clubul CSO SIRETUL DOLHASCA cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 83.9.a din RD AJF 2017.

– trimite arbitrul IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ la Comisia de Disciplină a Arbitrilor din cadrul AJF Suceava.

3.CS GURA HUMORULUI – AS STEJARUL CAJVANA, CR, disputat la data de 05.10.2017, arbitru NAGHI PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa CS GURA HUMORULUI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.a din RD AJF 2017.

4.CSO SIRETUL DOLHASCA – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 08.10.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la sfârșitul jocului, jucătorul DUMITRU CONSTANTIN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA a adus injurii la adresa arbitrilor.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul DUMITRU CONSTANTIN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55.a din RD AJF 2017.

5.CSO SIRETUL DOLHASCA – ACS ȘOMUZ FALTICENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 08.10.2017, arbitru BLĂNARIU FLORIN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CÎRNEALĂ GHEORGHE ALEXANDRU de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CÎRNEALĂ GHEORGHE ALEXANDRU de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

6.AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI – FC POJORÂTA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 08.10.2017, arbitru MOȘTOFLEI ALEX, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PALAGHIOI IONEL de la echipa FC POJORÂTA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PALAGHIOI IONEL de la echipa FC POJORÂTA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

7.ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 08.10.2017, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ, observator CONSTANTIN GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că jucătorul BIDALAN MUGUREL BOGDAN de la echipa CSO VIITORUL LITENI a fost eliminat pentru fault grosolan asupra unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BIDALAN MUGUREL BOGDAN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru 2 etape și 200 lei penalitatea sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

8.AS MINERUL IACOBENI – AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 08.10.2017, arbitru GEOSU IONUȚ, observator SZEKELY MIHĂIȚĂ.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IUGA BOGDAN RADU de la echipa AS MINERUL IACOBENI pentru injurii adresate unui coechipier.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IUGA BOGDAN RADU de la echipa AS MINERUL IACOBENI pentru 2 etape și 75 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.f din RD AJF 2017.

9.AS ACADEMICA GĂLĂNEȘTI – AS VIITORUL VALEA SUHEI, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 08.10.2017, arbitru SAVU ADRIAN, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul COZAN VASILE de la echipa AS VIITORUL VALEA SUHEI pentru fault grosolan asupra unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul COZAN VASILE de la echipa AS VIITORUL VALEA SUHEI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

10.AS RELEUL MIHOVENI – AS VIITORUL ADÂNCATA, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 08.10.2017, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că delegatul echipei AS RELEUL MIHOVENI, d-nul NICHITEAN CĂTĂLIN a părăsit spațiul tehnic după ce a protestat la o decizie a arbitrului, arbitrul având intenția să-l elimine. De asemenea, a fost eliminat jucătorul DONISĂ COSTEL CĂTĂLIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru injurii și amenințări aduse arbitrului și arbitrului asistent A2.

Comisia hotărăște: – suspendă delegatul echipei AS RELEUL MIHOVENI, d-nul NICHITEAN CĂTĂLIN, pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.b din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul DONISĂ CĂTĂLIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

11.ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 08.10.2017, arbitru BUJOREAN ILIE, observator CONSTANTIN GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PETRARU IONUȚ MIRCEA de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PETRARU IONUȚ MIRCEA de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

12.AS VIITORUL VEREȘTI – AS SILVA UDEȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 08.10.2017, arbitru PRODAN DORIN, observator AGAFIȚA CRISTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS VIITORUL VEREȘTI a depus o contestație privind dreptul de joc al jucătorului OSTROVAN ROBERT de la echipa AS SILVA UDEȘTI care nu a fost prezent la confruntare și ulterior a intrat pe terenul de joc în minutul 59 schimbându-l pe jucătorul TURNEA NICU.

La comisie s-au prezentat: jucătorul contestat – OSTROVAN ROBERT, d-nul MITITIUC IONEL –  delegatul echipei AS SILVA UDEȘTI, jucătorul CIUTAC NICOLAE – căpitanul de echipa la AS SILVA UDEȘTI și AILIESEI BOGDAN – căpitan de echipă la AS VIITORUL VEREȘTI.

Din raportul de arbitraj cât și cel al observatorului,s-a constatat că jucătorul OSTROVAN ROBERT de la echipa AS SILVA UDEȘTI nu s-a prezentat la cabina arbitrilor pentru fotografierea și scrierea datelor în raportul de arbitraj.

De față cu cei prezenți din partea echipei AS SILVA UDEȘTI, s-a luat legătura telefonică cu observatorul jocului și cu arbitrul asistent A1 (COJOCARU DORU), ambii comfirmând cele scrise în rapoartele mai sus menționate și anume că jucătorul contestat nu s-a prezentat la cabina arbitrilor.

Comisia hotărăște: – amână cazul pentru următoarea ședință a Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

 

COMISIA DE DISCPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply