COMISIA DE DISCIPLINĂ – 09.11.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 09.11.2017, în  ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1.ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA – CSO VIITORUL LITENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 05.11.2017, arbitru BLANARIU ALEXANDRU, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ASANDEI ANDREI de la CSO VIITORUL LITENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ASANDEI ANDREI de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

2.AS FORESTA FĂLTICENI 2016 – ACS JUNIOR 2 CÎMPULUNG MOLDOVENESC, UNDER 13, arbitru PLANTOȘ GEORGE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa ACS JUNIOR 2 CÎMPULUNG MOLDOVENESC nu a prezentat o copie a tabelului original care să fie atașat la raportul de joc.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul ACS JUNIOR 2 CÎMPULUNG MOLDOVENESC cu AVERTISMENT cf. art. 12.a din RD AJF 2017.

3.CS ZIMBRUL SIRET – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 05.11.2017, arbitru PIȘTA ANDREI, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 7 (șapte) jucători de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.c din RD AJF 2017.

4.AS STEJARUL CAJVANA – CSO SIRETUL DOLHASCA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 05.11.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ANDREICA VASILE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ANDREICA VASILE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

5.AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – FC POJORÂTA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 05.11.2017, arbitru BLANARIU FLORIN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PASCU ROBERT IOAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru încercarea de a lovi cu pumnul un adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PASCU ROBERT IOAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru 2 (două) etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.c din RD AJF 2017.

6.AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – FC POJORÂTA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 05.11.2017, arbitru CONT BOGDAN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul NIȚĂ IONUȚ VALENTIN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NIȚĂ IONUȚ VALENTIN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

7.ACS JUNIORUL SUCEAVA – CS GURA HUMORULUI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 05.11.2017, arbitru STUBIANU VLAD, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 6(șase) jucători de la echipa CS GURA HUMORULUI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.c din RD AJF 2017.

8.ACS JUNIORUL SUCEAVA – CS GURA HUMORULUI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 05.11.2017, arbitru SAVU ADRIAN, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat antrenorul echipei CS GURA HUMORULUI, d-nul MOLOCE ROBERT, pentru proteste repetate și înjurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei CS GURA HUMORULUI, d-nul MOLOCE ROBERT, pentru 2 (două) etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55.a din RD AJF 2017.

9.CS ZIMBRUL SIRET – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 05.11.2017, arbitru HAZI VLĂDUȚ, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul GHENICI ANDREI VASILE de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GHENICI ANDREI VASILE de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

10.ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 05.11.2017, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la sfârșitul jocului, în timp ce arbitrul asistent A1 se îndrepta spre centrul terenului, a fost împins (intimidat) de către antrenorul echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, d-nul BODOLAN SORIN, reproșându-i maniera de arbitraj.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, d-nul BODOLAN SORIN, pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55a din RD AJF 2017.

11.AS BISTRIȚA BROȘTENI – AS VIITORUL STROIEȘTI, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 05.11.2017, arbitru COJOCARU DORU, observator MELINTE MIHAI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul URECHE GAVRIL de la echipa AS VIITORUL STROIEȘTI pentru jucarea mingii cu mâna în calitate de ultim apărător.

Antrenorul echipei AS VIITORUL STROIEȘTI a intrat pe terenul de joc protestând la deciziile arbitrului iar la sfârșitul jocului a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitri și observatorului jocului. De asemenea, antrenorul echipei AS BISTRIȚA BROȘTENI, CÎTEA PETRU, a intrat pe terenul de joc protestând la o decizie a arbitrului și totodată să tempereze jucătorii săi. La sfârșitul jocului și-a cerut scuze.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul URECHE GAVRIL de la echipa AS VIITORUL STROIEȘTI pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.d din RD AJF 2017.

– suspendă antrenorul echipei AS VIITORUL STROIEȘTI, d-nul ELISEI VALERICĂ, pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

– suspendă antrenorul echipei AS BISTRIȚA BROȘTENI, CÎTEA PETRU, pentru una etapă și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.b din RD AJF 2017.

12.CS ZIMBRU SIRET – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, CR, disputat la data de 08.11.2017, arbitru BOSTAN DANIEL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că un spectator al echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI a aruncat cu o piatră către arbitrul asistent A2.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 82.2 din RD AJF 2017.

13.Memoriu depus de către clubul AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI prin președintele clubului, d-nul NIGA GABRIEL.

Comisia constată că d-nul SOLCAN CRISTIAN a pătruns pe terenul de joc și nu d-nul NIGA GABRIEL.

Comisia hotărăște: – anulează sancțiunea pentru d-nul NIGA GABRIEL și suspendă antrenorul echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, d-nul SOLCAN CRISTIAN, pentru 2 etape și 75 lei penalitate sportivă cf. art. 68.1.c din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply