COMISIA DE DISCIPLINĂ – 16.11.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi,16.11.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1.AS RECOLTA FÂNTÂNELE – ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1,disputat la data de 12.11.2017, arbitru LUNGU COSMIN, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IACOB SERGIU de la echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE pentru jucarea mingii cu mâna în poziție de ultim apărător. Echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE după pauza dintre reprize nu s-a prezentat la terenul de joc pentru repriza a II-a. Arbitrul jocului a arătat 3 minute după care a fluierat sfârșitul jocului.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA și sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu 200 lei penalitate sportivă și totodată scăderea cu 3 puncte din clasament pentru echipa vinovată, respectiv, AS RECOLTA FÂNTÂNELE cf. art. 79.6.c din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul IACOB SERGIU de la echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.d din RD AJF 2017.

2.AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU – AS BRADUL VAMA, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 12.11.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator MELINTE MIHAI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BERCEA GAVRIL ANGHEL de la echipa AS BRADUL VAMA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BERCEA GAVRIL ANGHEL de la echipa AS BRADUL VAMA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

3.AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS JUNIORUL SUCEAVA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 12.11.2017, arbitru IFTODE SILVIU NICOLAE, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ROMAȘ EMIL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ROMAȘ EMIL de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1g din RD AJF 2017.

4.FC POJORÂTA – CS ZIMBRU SIRET, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 12.11.2017, arbitru IGNĂTESCU GHEORGHIȚĂ, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BUTURA IONEL ILICI de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru lovirea cu piciorul a unui adversar, mingea nefiind în joc.

De asemenea, a fost eliminat maseorul echipei CS ZIMBRU SIRET, d-nul BOINICU CONSTANTIN, pentru proteste repetate la deciziile arbitrului asistent A1.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUTURA IONEL ILICI de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

– suspendă maseorul echipei CS ZIMBRU SIRET, d-nul BOINICU CONSTANTIN, pentru 2 etape și 300 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.a din RD AJF 2017.

5.CS GURA HUMORULUI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 12.11.2017, arbitru VIERU ADRIAN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa CS GURA HUMORULUI a folosit 2 jucători cu 4 cartonașe galbene (STRUGARU GHEORGHIȚĂ și NUȚU ALIN). De asemenea, a fost eliminat jucătorul AROTĂRIȚEI ROBERT MIHAIL de la echipa CS VIITORUL LITENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CSO VIITORUL LITENI și sancționează clubul CS GURA HUMORULUI cu 100 lei penalitate sportivă cf .art. 41.2.3.c din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul AROTĂRIȚEI ROBERT MIHAIL de al echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

6.AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI – FC POJORÂTA, CR, disputat la data de 09.11.2017, arbitru MOTRIUC FLORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ISTRATE PETRU de la echipa AS VÂNTORUL DORNA CANDRENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ISTRATE PETRU de la echipa AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

7.ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, CR, disputat la data de 09.11.2017, arbitru TELEAGĂ RADU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PROCOPCIUC DĂNUȚ ANDY de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PROCOPCIUC DĂNUȚ ANDY de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

8.AS VIITORUL STROIEȘTI – AS VÂNĂTORUL DORNA CANDRENI, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 12.11.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator FERCAL ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că antrenorul echipei AS VIITORUL STROEIȘTI, d-nul ELISEI VALERICĂ, a stat pe banca de rezerve fiind în stare de suspendare.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei AS VIITORUL STROIEȘTI, d-nul ELISEI VALERICĂ, pentru 3 etape (în total va avea de efectuat 6 etape de suspendare) și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b + 18.

9.AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI – AS STEJARUL CAJVANA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 12.11.2017, arbitru BLANARIU FLORIN, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ZABREA VASILE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA. În urma acordării cartonașului roșu, jucătorul ZABREA VASILE l-a scuipat, înjurat și l-a alergat pe arbitrul jocului, lovindu-l cu piciorul peste glezna piciorului stâng al arbitrului, provocându-i o rană. De asemenea, a fost eliminat de pe banca de rezerve, delegatul echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, d-nul NIGA GABRIEL, pentru proteste, amenințări și injurii la adresa brigăzii de arbitri.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ZABREA VASILE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru 12 etape și 2000 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.d din RD AJF 2017.

– suspendă delegatul echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, d-nul NIGA GABRIEL, pentru 4 etape și 400 lei penalitate sportivă, cf. art. 55.a din RD AJF 2017.

10.AS VIITORUL ADÂNCATA – AS VIITORUL VEREȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 12.11.2017, arbitru BLANARIU ALEXANDRU, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru cumul de avertismente. Jucătorul eliminat și-a luat o bluză pe el de la vestiare mergând apoi în spatele arbitrului asistent A2 pe care l-a înjurat în mod repetat și l-a scuipat. De asemenea, spectatorii echipei oaspete au amenințat și înjurat pe arbitrul asistent A1 fiind necesară intervenția jandarmeriei pentru a calma spiritele. La o ședință ulterioară se va confrunta arbitrul asistent A2 și jucătorul vinovat și vizionarea jocului care a fost filmat de AS VIITORUL VEREȘTI.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru una  etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– sancționează clubul AS VIITORUL VEREȘTI cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 82.1.b din RD AJF 2017.

11.ACS ȘOMUZ FĂLTICENI – AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 12.11.2017, arbitru BOSTAN DANIEL, observator CONSTANTIN GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj cât și cel al observatorului s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: JULEI EDUARD de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI și AVĂSILOAIE ȘTEFAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, ambii pentru cumul de avetismente. Echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI a introdus o contestație la sfârșitul jocului privind dreptul de joc al jucătorului ȘORODOC EMANUEL de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI.

Delegatul echipei ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, d-nul LICHTENSTEIN EDUARD, la stația de amplificare a adus cuvinte jignitoare și proteste la adresa brigăzii de  arbitri.

Comisia hotărăște: – respinge contestația introdusă de echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI ca fiind neîntemeiată.

– sancționează clubul AS MOLDOVA DRĂGUȘENI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.a din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul JULEI EDUARD de la echipa ACS ȘOMUZ FĂLTICENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul AVĂSILOAIE ȘTEFAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– sancționează delegatul echipei ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, d-nul LICHTENSTEIN EDUARD, cu AVERTISMENT și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 83.2.a din RD AJF 2017.

12.ACS VIITORUL ADÂNCATA – ACS JUNIORUL SUCEAVA, CR, disputat la data de 15.11.2017, arbitru CORDUNEANU ANDREI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că jucătorul CORNEA COSMIN în calitate de spectator a produs dezordine, amenințând pe arbitrul jocului în pauza dintre vestiare.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

13.AS ACADEMICA GĂLĂNEȘTI – AS BISTRIȚA BROȘTENI, LIGA A V-A, SERIA A II-a, disputat la data de 12.11.2017, arbitru POPOVICI SEBASTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul CHIUARU SÎNZIAN FLORIN de la echipa AS BISTRIȚA B  ROȘTENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul CHIUARU SÎNZIAN FLORIN de la echipa AS BISTRIȚA BROȘTENI pt una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

One Response to “COMISIA DE DISCIPLINĂ – 16.11.2017”

  1. justitiarul says:

    Pe toti ii depunctati…dar liteniul joaca cu un jucator pe fals in majoritatea meciurilor. poza echipei data in ziar unde este vazut clar jucatorul Robert Sudureac legitimat la LPS Suceava si imprumut la Foresta Suceava. Multumim pentru “corectitudine” si pentru ca s-au luat masuri impotriva acestui jucator…a, da uitasem sa zic de Arotaritei Robert care a fost suspendat in meciul cu CS Gura Humorului, dar totusi a jucat pe fals in urmatoarea etapa impotriva celor de la Progresul…inca o data, va multumim

Leave a Reply