COMISIA DE DISCIPLINĂ – 29.11.2017

PROCES VERBAL

 

Încheiat astăzi, 29.11.2017, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri:

1.ACS JUNIORUL SUCEAVA – FC POJORÂTA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 19.11.2017, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator ZUBAȘ ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: PRICHICI BOGDAN FILARET de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru cumul de avertismente, IUSCA IONUȚ CLAUDIU de la echipa FC POJORÂTA pentru cumul de avertismente și TOMCO PETRU ALEXANDRU de la echipa FC POJORÂTA pentru injurii la adresa arbitrului. De asemenea, pe timpul deplasării către vestiare, jucătorul STROIA BOGDAN CONSTANTIN a adus injurii arbitului asistent A1.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PRICHICI BOGDAN FILARET de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul IUSCA IONUȚ CLAUDIU de la echipa FC POJORÂTA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g.

– suspendă jucătorii TOMCO PETRU ALEXANDRU și STROIA BOGDAN CONSTANTIN, ambii de la echipa FC POJORÂTA pentru 2 etape și 200 lei, fiecare, cf. art. 55a din RD AJF 2017.

2.AS CFR MOARA – AS SILVA UDEȘTI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 19.11.2017, arbitru GEOSU IONUȚ, observator VEZETEU MIRCEA.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul IVĂNUȚĂ DAVID de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru injurii repetate la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul IVĂNUȚĂ DAVID de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55b din RD AJF 2017.

3.AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – CSO SIRETUL DOLHASCA, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 19.11.2017, arbitru TELEAGĂ RADU, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BECLEA SERGIU ANDREI după fluierul final al jocului, pentru injurii la adresa brigăzii de arbitri. De asemenea, a fost trimis în tribună maseorul echipei CSO SIRETUL DOLHASCA, d-nul ISACHI DECEBAL DUMITRU, pentru proteste repetate și vehemente la deciziile arbitrului. După ce a părăsit banca de rezerve, a continuat cu protestele și a adresat cuvinte jignitoare la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BECLEA SERGIU ANDREI de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55a din RD AJF 2017.

– suspendă maseorul echipei CSO SIRETUL DOLHASCA, d-nul ISACHI DECEBAL DUMITRU pentru 4 etape și 400 lei penalitate sportivă cf. art. 55.a din RD AJF 2017.

4.CSM DORNA VATRA DORNEI – CS ZIMBRU SIRET, UNDER 13, nedisputat la data de 18.11.2017, neprezentarea echipei CS ZIMBRU SIRET.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CSM DORNA VATRA DORNEI și sancționează clubul CS ZIMBRU SIRET cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 79.1.c din RD AJF 2017.

– obligă clubul CS ZIMBRU SIRET să ramburseze suma de 50 lei (baremuri de joc) cf. art. 79.7 din RD AJF 2017.

5.AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – CSO SIRETUL DOLHASCA, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 19.11.2017, arbitru SAVU ADRIAN, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii ALEXANDRUȚ COSMIN IONUȚ și ALAGOZ KEMAL ROBERT, ambii de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii ALEXANDRUȚ COSMIN IONUȚ și ALAGOZ KEMAL ROBERT, ambii de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, fiecare, cf art. 63.1.g din RD AJF 2017.

6.ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA – CS GURA HUMORULUI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 19.11.2017, arbitru PLANTOȘ GEORGE, obervator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: GRIGOREAN DANIEL FILIP de la echipa ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA pentru cumul de avertismente și NUȚU ALIN IULIAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru lovirea intenționată a unui adversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GRIGOREAN DANIEL FILIP de la echipa ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

– suspendă jucătorul NUȚU ALIN IULIAN de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.c din RD AJF 2017.

7.ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 19.11.2017, arbitru BUJOREAN ILIE, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PETRARU IONUȚ MIRCEA de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru lovirea cu palma asupra unui adeversar.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PETRARU IONUȚ MIRCEA de la echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.c din RD AJF 2017.

8.CS OMNIA SUCEAVA – CS NICU GANE FĂLTICENI, UNDER 13, disputat la data de 18.11.2017, arbitru BUJOREAN ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PÎSLARU COSMIN de la echipa CS NICU GANE FĂLTICENI pentru injurii și proteste la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PÎSLARU COSMIN de la echipa CS NICU GANE FĂLTICENI pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 55c din RD AJF 2017.

9.CSO VIITORUL LITENI – AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, LIGA A IV-A INTERCONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 19.11.2017, arbitru PIȘTA ANDREI, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul GEANĂ IONUȚ de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru cumul de avertismente. De asemenea, a fost eliminat din suprafața tehnică delegatul echipei AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI,d-nul HURJUI VASILE, pentru proteste și injurii adresate arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul GEANĂ IONUȚ de la echipa AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017.

 – suspendă delegatul echipei AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, d-nul HURJUI VASILE, pentru 4 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 55.c din RD AJF 2017.

10.CSM DORNA VATRA DORNEI – LPS SUCEAVA, UNDER 11, disputat la data de 18.11.2017, arbitru ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că antrenorul echipei LPS SUCEAVA a intrat pe terenul de joc să protesteze la o decizie a arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei LPS SUCEAVA, d-nul IȚCO ANDREI, pentru una etapă și 75 lei penalitate sportivă cf. art. 68.c corobrat cu art 43.4.d din RD AJF 217.

11.CS ZIMBRU SIRET – ACS ȘOMUZ FĂLTICENI, LIGA A IV-A INTERCONTI, SENIORI, disputat la data de 19.11.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator RĂDĂȘANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că delegatul echipei CS ZIMBRU SIRET, d-nul OLAR MIHAI, a sărit gardul de mai multe ori de la tribuna spectatorilor   nemulțumit de prestația arbitrului asistent A2, s-a apropiat de acesta și l-a  tras de mână. Domnul Boinicu Constantin fiind în stare de suspendare, a intrat în incinta terentului la 1 metru față de gard protestând la decizia aribtrului.

Comisia hotărăște: – suspendă delegatul echipei CS ZIMBRU SIRET, d-nul OLAR MIHAI, pentru 3 etape și 1000 de lei penalitate sportivă cf. art. 65.b din RD AJF 2017.

– suspendă d-nul BOINICU CONSTANTIN, oficial al echipei CS ZIMBRU SIRET, pentru 2 etape după terminarea executării sancțiunii anterioare și 300 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.a din RD AJF 2017.

12.ACS JUNIORUL SUCEAVA – LPS SUCEAVA, UNDER 15, disputat la data de 25.11.2017, arbitru MOȘTOFLEI ALEX.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 jucători de la echipa LPS SUCEAVA au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul LPS SUCEAVA cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a.c din RD AJF 2017.

13.AS SILVA UDEȘTI – AS VOINȚA ZVORIȘTEA, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 26.11.2017, arbitru CONȚ BOGDAN, observator CĂLDĂRUȘ OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BERNICU CIPRIAN de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru cumul de avertismente. De asemenea, a fost eliminat de pe banca de rezerve, delegatul echipei AS SILVA UDEȘTI, d-nul MITITIUC IONEL, pentru proteste și injurii la adresa arbitrului, fiind calmat cu greu de către jandarmii prezenți la joc.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BERNICU CIPRIAN ALEX de la echipa AS SILVA UDEȘTI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2017;

 – suspendă delegatul echipei AS SILVA UDEȘTI, d-nul MITITIUC IONEL, pentru 4 etape și 300 lei penalitate sportivă cf. art. 55b din RD AJF 2017.

14.Se reia cazul jucătorului CORNEA COSMIN, jucător al echipei AS VIITORUL ADÂNCATA care la jocul dintre AS VIITORUL ADÂNCATA și AS VIITORUL VEREȘTI din data de 12.11.2017, după ce a fost eliminat pentru cumul de avertismente, a plecat la cabina, și-a luat o bluză pe el și a mers în tribună în spatele arbitrului asistent A2, protestând și aducând cuvinte jignitoare arbitrului asistent A2.

La comisie s-a prezentat d-nul CORNEA COSMIN care nu recunoaște ce s-a scris în raportul de arbitraj. S-a vizionat filmarea de la jocul respectiv unde d-nul CORNEA COSMIN a protestat și a adus cuvinte jignitoare arbitrului asistent A2.

Comisia hotărăște: – față de deciziile luate în ședința din data de 16.11.2017 pentru jocul mai sus menționat se adaugă si suspendarea jucătorului CORNEA COSMIN de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply