COMISIA DE DISCIPLINĂ – 26.04.2018

PROCES VERBAL 

Încheiat astăzi, 26.04.2018, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri: 

1.CS GURA HUMORULUI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , Liga a IV-a INTERCONTI, seniori , disputat la data de 22.04.2018, arbitru PISTA ANDREI, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul PADURET ALEXANDRU  de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru fault grosolan asupra unui adversar.

Comisia hotaraste :

– suspenda jucatorul  PADURET ALEXANDRU  de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru doua etape si 200 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

  1. CSO VIITORUL LITENI – AS RECOLTA FANTANELE, Liga a –IV-a INTERCONTI , junior A1, disputat la data de 22.04.2018, arbitru MONORANU GABRIEL , observator COSEREANU GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul PASAILA VLADUT-ALEXANDRU de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul  PASAILA VLADUT-ALEXANDRU de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art.63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS ACADEMICA GALANESTI – AS AVANTUL FRASIN , Liga a V-a ROMFOUR ,seria a II-a , disputat la data de 22.04.2018, arbitru SAVU ADRIAN, observator CALDARUS OVIDIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca jocul a fost intrerupt  in min .49 din cauza lipsei asistentei medicale.

Comisia hotaraste:

– omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei  AS AVANTUL FRASIN si sanctioneaza clubul AS ACADEMICA GALANESTI cu 150 lei penalitate sportiva , cf.art. 83.1.b din RD AJF 2017.

  1. CS ZIMBRU SIRET – ACS SOMUZUL PREUTESTI , Liga a IV-a INTERCONTI , seniori ,disputat la data de 22.04.2018, arbitru PINTILII BOGDAN , observator CONSTANTIN GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat antrenorul echipei CS ZIMBRU SIRET , d-ul FERCALO ALIN pentru comportament jignitor fata de arbitru. La sfarsitul  jocului , d-ul FERCALO ALIN si-a cerut scuze . Totodata a fost eliminat jucatorul VATAMANIUC GABRIEL de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda  antrenorul echipei CS ZIMBRU SIRET , d-ul FERCALO ALIN pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva, cf.art.55.a din RD AJF 2017 ;

– suspenda jucatorul VATAMANIUC  GABRIEL de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art.63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS MINERUL IACOBENI – AS VANATORUL DORNA CANDRENI , Liga a V –a ROMFOUR, disputat la data de 22.04.2018, arbitru LUNGU COSMIN , observator ANDRIOTCHI MUGUREL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca 6 (sase) jucatori de la echipa AS VANATORUL DORNA CANDRENI au primit avertismente. La finalul jocului, jucatorii : IUGA BOGDAN si MAROLICARU IONUT de la echipa AS VANATORUL DORNA CANDRENI au adus injurii si amenintari  grave arbitrului jocului care nu a putut sa le arate cartonasul  rosu de teama. Din acelasi motiv nu le-a retinut carnetele de legitimare.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorii : IUGA BOGDAN si MAROLICARU IONUT de la echipa AS VANATORUL DORNA CANDRENI pentru 3 etape si 150 lei penalitate sportiva, fiecare cf.art.55.b din RD AJF 2017;

– trimite pe arbitrul jocului respectiv observatorul jocului la comisia de disciplina a arbitrilor din cadrul AJF Suceava;

-sanctioneaza clubul AS VANATORUL DORNA CANDRENI cu 50 lei penalitate sportiva , cf.art.78.a.b din RD AJF 2017.

 

PRESEDINTE: Gudula Mihai

VICEPRESEDINTE: Leuciuc Florin

MEMBRU: Lichtenstein Lavinia

SECRETAR :Murarita Petru

Share Button

Leave a Reply