COMISIA DE DISCIPLINĂ – 03.05.2018

PROCES VERBAL 

Încheiat astăzi, 03.05.2018, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri: 

  1. AS SILVA UDESTI – AS BUCOVINA FRATAUTII NOI , Liga a V-a ROMFOUR , seria I , disputat la data de 15.04.2018 , arbitru MOSTOFLEI ALEX, observator COSEREANU GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj si raportul suplimentar al arbitrului s-a constatat ca echipa AS SILVA UDESTI a folosit un jucator in stare de suspendare .

Comisia hotaraste :

– omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei  AS BUCOVINA FRATAUTII NOI  si sanctioneaza clubul  AS SILVA UDESTI cu 200 lei penalitate sportiva , cf.art 41.3.b din RD AJF 2017 ;

– trimite la comisia de disciplina AJF a arbitrilor pe arbitrul jocului.

2.AS STEAUA DUMBRAVENI – AS VOINTA ZVORISTEA , Liga a V-a ROMFOUR, seria I , disputat la data de 29.04.2018 , arbitru BILOUSEAC FLORIN , observator  ZUBAS ILIE.

 Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminate jucatorul FARTAIS COSTEL – DANIEL de la echipa AS VOINTA ZVORISTEA pentru cumul de avertismente .

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul   FARTAIS COSTEL – DANIEL de la echipa AS VOINTA ZVORISTEA pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS RECOLTA FANTANELE – CS GURA HUMORULUI , Liga a IV-a INTERCONTI , disputat la data de 29.04.2018 , arbitru BLANARU ALEXANDRU , observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca 6 (sase) jucatori de la echipa CS GURA HUMORULUI  au primit avertismente si a fost eliminat jucatorul  SIMERIA CONSTANTIN MIHAI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru cumul de averismente.

Comisia hotaraste:

-sanctioneaza clubul  CS GURA HUMORULUI cu 50 lei penalitate sportiva , cf.art. 78.a.a din RD AJF 2017 ;

– suspenda  jucatorul  SIMERIA CONSTANTIN MIHAI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: LICHTENSTEIN LAVINIA

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply