COMISIA DE DISCIPLINĂ – 09.05.2018

PROCES VERBAL 

Încheiat astăzi, 09.05.2018, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri: 

ACS SOMUZ FALTICENI – CSO SIRETUL DOLHASCA , Liga a IV-A INTERCONTI , seniori , disputat la data de 03.05.2018,arbitru NAGHI PETRU , observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul BECLEA SERGIU-ANDREI de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA  pentru cumul  de avertismente. Dupa eliminare , jucatorul vinovat a continuat cu proteste si injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul BECLEA SERGIU-ANDREI de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA  pentru doua etape si 230 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017+ cf.art 55.a din RD AJF 2017.

AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI – AS RECOLTA FANTANELE, Liga a IV-A INTERCONTI ,seniori disputat la data de 06.05.2018, arbitru PISTA ANDREI , observator SUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminati jucatorii : DASCALU PETRU-ALIN de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru injurii grave aduse arbitrului si BURDA EUSEBIU-CONSTANTIN de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru cumul de avertismente. De asemenea, antrenorul echipei AS RECOLTA FANTANELE , d-ul STAMATE CATALIN in min. 24  intra pe terenul de joc strangandu-l de gat pe arbitrul jocului. La pauza  jocului la intrarea in vestiare arbitrul este scuipat de respectivul antrenor al echipei oaspete.

Comisia hotaraste:

–  suspenda jucatorul DASCALU PETRU-ALIN de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva , cf.art. 55.a din RD AJF 2017;

– suspenda antrenorul AS RECOLTA FANTANELE , d-ul STAMATE CATALIN pentru 3 etape si 1000 lei penalitate sportiva cf.art. 65 din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorul BURDA EUSEBIU-CONSTANTIN de la echipa AS RECOLTA FANTANELE pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

CS ZIMBRU SIRET – ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA , Liga a IV-a INTERCONTI , junior A1 ,disputat la data de 06.05.2018, arbitru BOARIU STELIAN , observator RADASANU .

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul ANDRIUC NICU-SEBASTIAN de la echipa AS ZIMBRU SIRET pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste :

– suspenda   jucatorul ANDRIUC NICU-SEBASTIAN de la echipa AS ZIMBRU SIRET pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

AS MINERUL IACOBENI – AS BRADUL VAMA, Liga A V-A ROMFOUR, seria a II-a , disputat la data de 06.05.2018 , arbitru PINTILII BOGDAN , observator MURARITA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul AXINTE PAUL-MIHAI de la echipa  AS BRADUL VAMA  pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul AXINTE PAUL-MIHAI de la echipa  AS BRADUL VAMA pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

AS VIITORUL VERESTI – AS VOINTA ZVORISTEA , Liga a V-A ROMFOUR , seria I , disputat la data de 06.05.2018 , arbitru PRODAN DORIN , observator AGAFITA CRISTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul GHEORGHITA MIHAITA-GABRIEL de la echipa AS VIITORUL VERESTI pentru cumul de avertismente . De asemenea , a fost eliminat de pe banca de rezerve  , antrenorul echipei AS VOINTA ZVORISTEA , d-ul DUMISTRACEL GEORGEL pentru proteste la adresa arbitrului.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul GHEORGHITA MIHAITA-GABRIEL de la echipa AS VIITORUL VERESTI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017;

– suspenda antrenorul echipei AS VOINTA ZVORISTEA , d-ul DUMISTRACEL GEORGEL  pentru una etapa si 100 lei penalitate sportiva , cf.art. 54.1.b din RD AJF 2017.

AS STEAUA DUMBRAVENI – AS VIITORUL ADANCATA, Liga a V-a  ROMFOUR, seria I , disputat la data de 06.05.2018, arbitru GRECU ADRIAN , observator COSEREANU GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul IRICIUC MIRCEA de la echipa AS VIITORUL ADANCATA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul IRICIUC MIRCEA de la echipa AS VIITORUL ADANCATA pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva , cf.art 63.1.g din RD AJF 2017.

CSO VIITORUL LITENI – ACS SOMUZUL PREUTESTI , Liga a IV-a INTERCONTI , juniori A1 , disputat la data de 06.05.2018, arbitru BUJOREAN ILIE, observator PADURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI a contestat substituirea unui jucator al echipei CSO VIITORUL LITENI .

Contestatia nu a fost achitata si prin urmare ,comisia constata nulitatea acesteia.

CSO VIITORUL LITENI – ACS SOMUZUL PREUTESTI , Liga a IV-a INTERCONTI , seniori , disputat la data de 06.05.2018, arbitru CONT BOGDAN , observator PADURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminati jucatorii : AILENEI NICOLAE de la echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI  pentru lovirea cu pumnul in spate a unui adversar si RAZLOG VLADIMIR de la echipa CSO VIITORUL LITENI  pentru lovirea cu pumnii a unui adversar, cand jocul era oprit.

La comisie s-au prezentat domnii: CONT BOGDAN, arbitrul jocului, HOLCA CATALIN, oficial al clubului CSO VIITORUL LITENI ; GOGU IULIAN ,delegat, AILENEI ANDREI,jucator si VASILIU IOAN, oficial din partea clubului ACS SOMUZUL PREUTESTI.

S-a vizionat inregistrarea video impreuna cu cei prezenti la sedinta din care s-a constatat ca jucatorul AILENEI ANDREI a fost lovit cu pumnii de catre jucatorii : RAZLOG PETRU si RAZLOG VLADIMIR . Incidentele s-au petrecut in min . 65 si au fost confirmate de catre observatorul jocului prin raportul intocmit. Astfel, comisia constata ca si jucatorul RAZLOG PETRU trebuia eliminat.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul AILENEI NICOLAE de la echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI  pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva , cf.art.63.2.4.a din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorii:  RAZLOG VLADIMIR si RAZLOG PETRU de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru 6 etape si 500 lei penalitate sportiva fiecare , cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

AS CFR MOARA – AS CONCORDIA GRAMESTI , Liga a V-a ROMFOUR seria I , disputat la data de 06.05.2018, arbitru COJOCARIU DORU , observator AGAFITEI CRISTIAN .

 Din raportul de arbitraj s-a constatat ca echipa AS CFR MOARA a folosit un jucator in stare de suspendare.

Comisia hotaraste:

– omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei AS CONCORDIA GRAMESTI si sanctioneaza clubul AS CFR MOARA cu 200 lei penalitate sportiva  , cf.art 41.3. b din RD AJF 2017.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: LICHTENSTEIN LAVINIA

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply