COMISIA DE DISCIPLINĂ – 23.05.2018

PROCES VERBAL 

 

Încheiat astăzi, 23.05.2018, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri: 

 

  1. CS GURA HUMORULUI – AS MOLDOVA DRAGUSENI , Liga a IV-a INTERCONTI, seniori, disputat la data de 19.05.2018, arbitru BLANARIU ALEXANDRU , observator SUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul SIMILEAC MIREL-IONUT, pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul SIMILEAC MIREL-IONUT de la echipa AS MOLDOVA DRAGUSENI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS BISTRITA BROSTENI – AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU , Liga a V-a ,ROMFOUR, seria a II-a ,disputat la data de 20.05.2018, arbitru BOSTAN DANIEL, observator FERCAL ILIE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat  jucatorul GRIGORAS IOAN-COSMIN de la echipa AS BISTRITA BROSTENI pentru atac violent asupra unui adeversar.

Comisia hotaraste :

– suspenda jucatorul GRIGORAS IOAN-COSMIN de la echipa AS BISTRITA BROSTENI pentru 2 etape si 150 lei penalitate sportiva, cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

  1. CSO SIRETUL DOLHASCA –AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 20.05.2018, arbitru BOARIU STELIAN , observator SUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat  jucatorul CHIRIAC FLORIN  de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul CHIRIAC FLORIN  de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru una etapa si 30 eli penalitate sportiva, cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI – ACS SOMUZUL PREUTESTI, Liga a IV-a INTERCONTI, SENIORI ,disputat la data de 20.05.2018, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator RADASANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat  jucatorul CASANDRA IONUT-ANDREI de la echipa AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru comportare violent fata de un adversar.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul  CASANDRA IONUT-ANDREI de la echipa AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017.

  1. CSO VIITORUL LITENI – CS ZIMBRU SIRET , Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 20.05.2018, arbitru PLANTOS GEORGE, observator GHEORGHE CONSTANTIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat antrenorul echipei CSO VIITORUL LITENI , d-ul MATACHI IULIAN pentru lovirea arbitrului in figura cu capul dupa ce a intrat pe terenul de joc.

Din raportul observatorului s-a constatat ca arbitrul a fost impins si nu lovit.

Comisia hotaraste:

– suspenda antrenorul echipei CSO VIITORUL LITENI, d-ul MATACHI IULIAN pentru 5 etape si 1000 lei penalitate sportiva , cf.art.65 din RD AJF 2017.

  1. CS GURA HUMORULUI – AS MOLDOVA DRAGUSENI , Liga a IV-a INTERCONTI , juniori A1, disputat la data de 19.05.2018, arbitru PISTA ANDREI, observator SUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost elimnat jucatorul NECULAU ANDREI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru impiedicarea inscrierii unui gol prin jucarea mingii cu mana in afara suprafetei de poarta.

– suspenda jucatorul  NECULAU ANDREI de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru una etapa si 40 lei penalitate sportiva , cf.art. 63.1.e  din RD AJF 2017.

  1. AS MOLDOVA DRAGUSENI – CSO VIITORUL LITENI , Liga a IV – a INTERCONTI , seniori , disputat la data de 13.05.2018, arbitru MOTRIUC FLORIN , observator RADASANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat antrenorul echipei AS MOLDOVA DRAGUSENI , d-ul BORDIANU ION pentru proteste  si injurii grave aduse arbitrului asistent A1.

Comisia hotaraste:

– suspenda  antrenorul echipei AS MOLDOVA DRAGUSENI , d-ul BORDIANU ION pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva , cf.art.55.a din RD AJF 2017 incepand cu data de 25.05.2018.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: LICHTENSTEIN LAVINIA

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply