COMISIA DE DISCIPLINĂ

Încheiat azi  29.05.2018 în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava

 În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

  1. CSO VIITORUL LITENI – FC POJORÎTA, CR, disputat la data de 23.05.2018, arbitru NAGHI PETRU.

          Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TUNSU ȘERBAN DUMITRU de la echipa FC POJORÎTA pentru cucmul de avertismente.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorul TUNSU ȘERBAN DUMITRU de la echipa FC POJORÎTA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RDAJF 2017.

 

  1. ACS JUNIORUL SUCEAVA- ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA, Liga a IV-a INTERCONTI, Seniori, disputat la data de 23.05.2018, arbitru BLANARIU ALEXANDRU, observator MURARIU TEODOR.

          Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: SCUTAR MIRCEA EMANUEL de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru atac cu forță excesivă cu talpa asupra unui adversar și BRENIUC ȘTEFAN SEBASTIAN de la echipa ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște:

 – suspendă jucătorul SCUTAR MIRCEA EMANUEL de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.2.4.a din RDAJF 2017;

– suspendă jucătorul BRENIUC ȘTEFAN SEBASTIAN de la echipa ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.g din RDAJF 2017.

  1. ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI – FC POJORÎTA, Liga a IV-a INTERCONTI, Seniori, disputat la data de 27.05.2018, arbitru MOTRIUC FLORIN, observator VEZETEU MIRCEA.

          Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BARTOSZ AURELIAN de la echipa FC POJORÎTA pentru injurii grave aduse arbitrului asistent A1.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorul BARTOSZ AURELIAN de la echipa FC POJORÎTA pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf. art. 55.a din RDAJF 2017.

  1. AS VOINȚA ZVORIȘTEA – AS VIITORUL NEGOSTINA, Liga a V-a, Seria I, disputat la data de 27.05.2018, arbitru GEOSU IONUȚ, observator BOSAC NECULAI.

          Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5(cinci) jucători de la echipa  AS VIITORUL NEGOSTINA au primit avertismente.

Comisia hotărăște:

– sancționează clubul AS VIITORUL NEGOSTINA cu 50 lei penalitate sportivă, cf. art. 78.a.b din RDAJF 2017.

  1. AS RECOLTA FÂNTÂNELE – CSO SIRETUL DOLHASCA, Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 27.05.2018, arbitru BLANARIU FLORIN, observator ZUBAȘ ILIE.

          Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul POZDERIE ALIN GEORGIAN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru oprirea unei ocazii clare de a marca prin jucarea mingii cu mâna. De asemenea s-a mai costatat că echipa AS RECOLTA FÂNTÂNELE a folosit un jucător în stare de suspendare.

Comisia hotărăște:

– omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CSO SIRETUL DOLHASCA și sancționează clubul AS RECOLTA FÂNTÂNELE cu 100 lei penalitate sportivă, cf. art. 41.3.c din RDAJF 2017;

– suspendă jucătorul POZDERIE ALIN GEORGIAN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă, cf. art. 63.1.d din RDAJF 2017.

  1. CS ZIMBRU SIRET – CS GURA HUMORULUI , Liga a IV –a , INTERCONTI, seniori , disputat l adata de 27.05.2018, arbitru MOROSAN TEODOR , observator SUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul MARCU  IUSTIN-DIMITRIE de la echipa CS GURA HUMORULUI  pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorul MARCU  IUSTIN-DIMITRIE de la echipa CS GURA HUMORULUI   pentru una etapa si 30 lei penalitate sportivă, cf.art.63.1.g din RD AJF 2017.

  1. AS STEJARUL CAJVANA – ACS SOMUZ FALTICENI , Liga a IV –A INTERCONTI, seniori , disputat la data de 27.05.2018, arbitru BILOUSEAC FLORIN , observator RADASANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminați jucătorii : SAVU VASILE și BOCA GEORGE , ambii de la echipa ACS STEJARUL CAJVANA pentru fault în calitate de ultim aparator, respectiv atac violent asupra portarului advers. De asemenea, 6 ( sase) jucători de la echipa ACS SOMUZ FALTICENI au primit avertismente.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorul SAVU VASILE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru una etapă și 40 lei penalitate sportivă , cf.art. 63.1.e din RD AJF 2017;

– suspendă jucătorul BOCA GEORGE de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă, cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017;

– sancționează  clubul ACS SOMUZ FALTICENI cu 50 lei penalitate sportivă , cf.art.78.9.a din RD AJF 2017.

  1. AS MOLDOVA DRAGUSENI – AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI , Liga a IV-A INTERCONTI, juniori A1 , disputat la data de 27.05.2018, arbitru VIERU ADRIAN, observator MURARITA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminați jucătorii : ILIE SEBASTIAN – DANUT si LUHAN VALENTIN – EMANUEL, ambii de la echipa AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște:

– suspendă jucătorii : ILIE SEBASTIAN – DANUT și LUHAN VALENTIN – EMANUEL, ambii de la echipa AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă , fiecare, cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

  1. ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA – AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , Liga a IV-A INTERCONTI, seniori ,disputat la data de 27.05.2018, arbitru HAZI VLADUT , observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucătorul SOARE BOGDAN-PAUL de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI pentru că a încercat să lovească un adversar cu pumnul ( intimidarea unui avdersar ). De asemenea a fost trimis in tribună antrenorul echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , d-ul LAZAR NICOLAE pentru proteste la deciziile arbitrului și arbitrului asistent A1.

Comisia hotărăște:

– suspendă  jucătorul SOARE BOGDAN-PAUL de la echipa AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă , cf.art.55.a din RD AJF 2017;

– suspendă  antrenorul echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , d-ul LAZAR NICOLAE pentru una etapă și 150 lei penalitate sportivă, cf.art. 54.1.a din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: LICHTENSTEIN LAVINIA

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply