COMISIA DE DISCIPLINĂ – 07.06.2018

PROCES VERBAL 

 

Încheiat astăzi, 07.06.2018, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au discutat următoarele jocuri: 

 1. AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI – AS ZIMBRU SIRET, Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 03.06.2018 arbitru GRECU ADRIAN , observator COSEREANU GHEORGHE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul HARASEMIUC GEORGE de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

-suspenda jucatorul HARASEMIUC GEORGE de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art.63.1.g din RD AJF 2017.

 1. AS SILVA UDSTI – AS CFR MOARA, Liga a V-a ROMFOUR ,seria I , disputat la data de 03.06.2018, arbitru LUNGU COSMIN,observator BOSAC NECULAI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul STOLNICU ADRIAN-PETRICA de la echipa AS CFR MOARA  pentru atac cu ambele picioare asupra unui adversar.

Comisia hotaraste:

-suspenda  jucatorul STOLNICU ADRIAN-PETRICA de la echipa AS CFR MOARA pentru una etapa si 150 lei penalitate sportiva, cf.art.63.2.4.a din RD AJF 2017.

 1. CS GURA HUMORULUI – ACS JUNIORUL SUCEAVA , Liga a IV-A INTERCONTI, seniori,disputat la data de 03.06.2018, arbitru BILOUSEAC FLORIN,observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatatt ca a fost eliminat jucatorul CRACIUN TUDOR de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru atac violent asupra unui adversar.

Comisia hotaraste:

-suspenda jucatorul CRACIUN TUDOR de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva,cf.art.63.2.4.a din RD AJF 2017.

 1. CSO VIITORUL LITENI – ACS FORESTA II OMNIA SUCEAVA, Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 03.06.2018 arbitru GEOSU IONUT, observator RADASANU ADRIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul VIZITIU TOADER – CONSTANTIN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru cumul de avertismente. De asemenea 5 (cinci) jucatori de la echipa CSO VIITORUL LITENI au primit avertismente.

Comisia  hotarasteL

– suspenda jucatorul VIZITIU TOADER – CONSTANTIN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva, cf.art.63.1.g din RD AJF 2017;

-sanctioneaza clubul CSO VIITORUL LITENI cu 50 lei penalitate sportiva,cf. art. 78.a.c din RD AJF 2017.

 1. AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI – AS RECOLTA FANATANELE,Liga a IV-a INTERCONTI ,JUNIORI a1, 03.06.2018,arbitru MOSTOFLEI ALEXANDRU , observator PADURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca echipa AS RECOLTA FANTANELE s-a prezentat la terenul de joc la ora 11:20.

Comisia constata ca echipa AS RECOLTA FANTANELE a intarziat la terenul de joc.

Comisia hotaraste:

– omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI si sanctioneaza clubul AS RECOLTA FANTANELE cu 200 lei penalitate,cf.art.79.1.c din RD AJF 2017;

– oblige clubul AS RECOLTA FANTANELE la plata sumei de 130 lei catre clubul AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI, reprezentand baremuri (arbitru + observator) de la jocul mai sus mentionat, cf.art.79.7 din RD AJF 2017.

 1. CSO SIRETUL DOLHASCA – ACS STEJARUL CAJVANA, Liga a IV-A INTERCONTI, seniori , disputat la data de 03.06.2018 , arbitru BOSTAN DANIEL , observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca echipa ACS STEJARUL CAJVANA a parasit terenul de joc in min.63. De asemenea, au fost eliminati jucatorii: ANDREICA VASILE pentru atac violent asupra unui adversar si SAVU TOADER pentru injurii la adresa arbitrului. Ambii jucatori fiind de la echipa ACS STEJARUL CAJVANA.

Comisia hotaraste:

– omologheaza jocul cu 3-0 in favoarea echipei CSO SIRETUL DOLHASCA si sanctioneaza clubul ACS STEJARUL CAJVANA cu 400 lei penalitate sportiva si depunctare cu 3 puncte, cf.art.79.6.a din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorul ANDREICA VASILE de la echipa ACS STEJARUL CAJVANA pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva ,cf.art. 63.2.4.a din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorul SAVU TOADER de la echipa ACS STEJARUL CAJVANA pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva ,cf.art. 55.a din RD AJF 2017.

 1. .ACS SOMUZUL PREUTESTI – CSO SIRETUL DOLHASCA , Liga a IV-a INTERCONTI, juniori A1, disputat la data de 06.06.2018, arbitru PISTA ANDREI , observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminati jucatorii: DARJOANCA PETRICA-DANIEL pentru impiedicarea  unui adversar care avea o ocazie clara de a inscrie in poarta adverse si BEJENARIU CONSTANTIN –BOGDAN  pentru cumul de avertismente.Ambii jucatori fiind de la echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI.

Comisia hotaraste:

-suspenda jucatorul  DARJOANCA PETRICA-DANIEL de la echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI pentru una etapa si 40 lei penalitate sportiva,cf.art.63.1.d din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorul  BEJENARIU CONSTANTIN –BOGDAN  de la echipa ACS SOMUZUL PREUTESTI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva, cf.art.63.1.g din RD AJF 2017.

 1. CS ZIMBRU SIRET – FC POJORATA, Liga a IV-a INTERCONTI , juniori A1,disputat la data de 06.06.2018. arbitru PLANTOS GEORGE, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul ACSINTE ROBERT de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru cumul de avertismente,

Comisia hotaraste:

– suspenda   jucatorul ACSINTE ROBERT de la echipa CS ZIMBRU SIRET pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

 1. ACS JUNIORUL SUCEAVA – AS PROGRESUL FRATAUTII VECHI , Liga a IV-a INTERCONTI, seniori,disputat la data de 06.06.2018, arbitru IGNATESCU GHEORGHITA, observator GHEORGHE CONSTANTIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca au fost eliminati jucatorii : CIUTAC NICOLAE de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru lovirea unui adversar cazut la pamant si ROMAS EMIL de la echipa ACS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul  CIUTAC NICOLAE de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva, cf.art.63.2.4.a din RD AJF 2017;

– suspenda jucatorul  ROMAS EMIL de la echipa ACS PROGRESUL FRATAUTII VECHI pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017.

 1. ACS SOMUZUL PREUTESTI – CSO SIRETUL DOLHASCA, Liga a IV-a INTERCONTI, seniori,disputat la data de 06.06.2018, arbitru TELEAGA RADU, observator ANTONIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca a fost eliminat jucatorul GHIARASIM BOGDAN-ANDREI de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru cumul de avertismente. Antrenorul echipei CSO SIRETUL DOLHASCA , d-ul LIUTA DANIEL a fost eliminat de pe banca de rezerve pentru proteste la deciziile brigazii de arbitri ,iar apoi a adus injurii la adresa brigazii de arbitri dupa gardul imprejmuitor al terenului de joc. Dupa terminarea jocului  la usa cabinei arbitrilor, jucatorul FERARIU CONSTANTIN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA  a adus cuvinte jignitoare la adresa arbitrului.

Comisia hotaraste:

– suspenda jucatorul GHIARASIM BOGDAN-ANDREI de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru una etapa si 30 lei penalitate sportiva ,cf.art. 63.1.g din RD AJF 2017;

– suspenda antrenorul echipei CSO SIRETUL DOLHASCA , d-ul LIUTA DANIEL si jucatorul FERARIU CONSTANTIN de la echipa CSO SIRETUL DOLHASCA pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva fiecare, cf.art.55.a din RD AJF 2017.

 1. 11.ACS STEJARUL CAJVANA – AS VICTORIA VATRA MOLDOVITEI , Liga a IV-a ,seniori ,disputat la data de 06.06.2018, arbitru BLANARIU ALEXANDRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat ca la pauza jocului,d-ul PUIU PETRICA ,oficial (antrenor) al clubului ACS STEJARUL CAJVANA  a intrat pe terenul de joc aducand injurii si amenintari arbitrului asistent A1.

Comisia hotaraste:

– suspenda pe d-ul PUIU PETRICA oficial (antrenor) al clubului ACS STEJARUL CAJVANA pentru 2 etape si 200 lei penalitate sportiva, cf.art.55.a din RD AJF 2017.

 

COMISIA DE DISCIPLINĂ:

PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI

VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN

MEMBRU: LICHTENSTEIN LAVINIA

SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU

Share Button

Leave a Reply